2777
2789

اون زمون خیلی ناامید بودم افسرده شده بود

تنبلی تخمدان شدید داشتم دکتر گفته بود پیادروی کن فقط بدو رژیم سالم داشته باش قندو حذف کن

با تردمیل روزی ۴۵ دقیقه فقط میدویدم  دیگه پاهام اصلا جون نداشت

ولی خدا محبتشو تو اوج ناراحتی افسرگی تو دلم کاشت

من الان مامان شدم بهم تبریک بگین 

دوس دارم کل دنیا مامان شدنمو بهم تبریک بگن یه روزی با خودم عهد بسته بودم که اینجا تاپیک بزنم که بهم تبریک بگین برا سلامتی بچم هم دعا کنین ممنون عزیز

اینم لینک تاپیکی که افسره بودم زدم👇🏻

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15443341&slug=هی-خدا-خسته-شدم-دیگه-این-بدیختی-رو-چطور-تحمل-کنم&postId=369866425

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریک میگم عزیزم

ان شاءالله صحیح و سالم بغلش بگیری و لذت وجودشو ببری

برای بقیه ی منتظرا هم دعا کن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
خدا روشکرررر تبریک میگم انشاالله بسلامتی نی نی تونو بغل بگیرید

ممنون عزیزم😍😍

انشاالله . خدا بهترینارو بهت بده❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مبارک باشه مامان شدنت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مبارکه به سلامتی و دل خوشامیدوارم مامان خیلی خوبی بشی و بچتو عالی بزرگ کنی

مرسی گلم😍

انشالله لیاقتشو داشته باشم 

بهترینارو برات میخام🌹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تبریک میگم عزیزمان شاءالله صحیح و سالم بغلش بگیری و لذت وجودشو ببریبرای بقیه ی منتظرا هم دعا کن

مرسی عزیزم🥹😍 

انشاالله همیشه سر نماز برا همه ی منتظرا دعا میکنم🌹

بهترینارو برات میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم الهی که همیشه دلت سرشار از خوشی باشه بهت تبریک میگم انشاالله خدا نی نی تو حفظ کنه برای دل منم ...

ممنون گلم❤️😍

انشاالله مرسی مهربون❤️🌹

چشم حتما انشاالله خدا بهترینارو بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی شکر عزیزم مبارک خدا حفظش کنه براتون ان شاءالله به سلامتی و به موقع و به راحتی دنیا بیاد.

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مرسی عزیزم🥹😍 انشاالله همیشه سر نماز برا همه ی منتظرا دعا میکنم🌹بهترینارو برات میخام

اتفاقا الان یه بنده خدا تاپیک زده ۹ ساله منتظره و خسته شده

خدا خیرت بده عزیزم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
مبارک باشه مامان شدنت

مرسی گلم😍❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40