2777
2789
عنوان

ی روز اینجا تاپیک زدم که دیگه مامان نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست
خیلی خیلی مبارکهلطفا بگو چجوری باردار شدی

مرسی خوشگلم 😍❤️

حتما عزیزم برات همشو میفرستم 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

ممنون خوشگلم انشاالله😍❤️

منم بهترینارو از خدا برات میخام🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اتفاقا الان یه بنده خدا تاپیک زده ۹ ساله منتظره و خسته شدهخدا خیرت بده عزیزم

چشم حتما میفرست شماهم برا اون خانم بفرس تایپ کنم زیاده میفرستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات بشم😍😍😍😍

خدا نکنه مهربون❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تبریک میگم عزیزدلمم ایشالا قدمش خیر باشه و سالهای سالهای با دل خوش کنار هم زندگی کنین💗

ممنون خوشگلم 😍🥹

انشاالله 🌹

منم از خدا برات بهترینارو میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام
من یک سال و دوماه بود که اقدام بودم و هر دکتری میرفتم میگفت کیست داری هیچکدومشون هم سونو واژینال نمیکرد فقط سونو شکمی هرماه کلی دارو میخوردم که کیست لعنتیم بیوفته ولی تا میومدم اقدام دوباره همون اش همون کاسه تخمدانم پر کیست بود
تو شهرمون یه دکتری بود که از همه جا میرفتن پیشش رفتم گفت تنبلی تخمدان شدید داری با کیست شکلاتی دکتر بهم گفته بود که باید ورزش هوازی بکنی پیاده روی بکنی خواب و بیداریتو کنترل کنی تحرک داشته باشی در هر وعده یک بشقاب غذا خوری سبزیجات بخوری کلا قند رو حذف کنی هم طبیعی هم مصنوعی
فست و فود نوشابه حتی بندری کلا حذف خوراکی و تنقلات بیرون کلا حذف روغن کم مصرف بشه اگرم مصرف بشه باید زیتون و.. باشه من چون ماه رمضون هم بود کلا روزه گرفتم
بعده چند ماه رعایت ورزش رژیمو ساعت خواب و روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی با تردمیل رفتم دکتر گفت کیست نداری یسری امپولای ازادسازی و گنادوتروپین انسانی برام نوشت و گفت یک روز درمیون استفاده کنم تا روز هجدهم پریودم من سیزده تا امپول زدم و یک روز در میان اقدام کردم
بعدشم که موعدم پنج روز گذشت و روز پنجم بیبی چکم مثبت شد و ازمایش بتا هم رفتم مثبت بود
حتما به اون خانم هم بگین بره یه دکتر خوب انشاالله خدا دامنشو سبز کنه منم تو نمازام دعاش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میتونی اون خانم رو همین تاپیک برام تگ کنی مرسی🌹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40