همسرم فهمید عصبانی شد دعوا راه انداخت میگه برای چی لباس این واون قرض میگیری مگه خودت لباس نداری لباسای من اندازه م نشدن بهش گفتم اگه بهت میگفتم برام میخریدی میگه نه معلومه نمیخرم وقتی داری درحالیکه هم سایزشون بهم کوچیک شدن هم تکراری چجوری قانعش کنم که دعوامون بالاتر نره اعصابمو خورد کرد
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
ربطی به وضعیت مالی نداره من رفیقام وضع مالیشون خوبه ولی گاهی وقتا لباس مجلسیامونواز هم میگیریم چون از مدلش خوشمون میاد و فقط یه بار واسه چن ساعت میپوشیم شوهرت اعتماد به نفسش پایینه اصلا دیگه در موردش حرف نزن تا فراموش بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبول کن کارت اشتباه بوده مگه لباس هم قرض میکنن! فقط خودت و همسرت رو پیش دوستت کوچیک کردی
مواافقم به نظرمنم وقتی میدونی ازکاری ناراحت میشه انجام نده واینکه ممکنه لباسی قرض بگیری به همین راحتی نباشه،،هزارجوردردسرداره مثلم مشکلی برالباس پیش بیاد،یااینکه طرف پیش کسی بگه یاکسی بفهمه مال خودت نیست اصلاحس خوبی برات نداره عزیزم
مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
بگو بهش نمیدونم بین پسرا چجوریه ولی دخترا لباسای همو گاهی در سه شرایطی قرض میگیرن میپوشن بعدم صحیح و ...
بهش گفتم اینقدر خاله زنک بازی درنیار تو همه چی خودتو قاطی نکن بهم میگه پس زندگی مشترک چی گفتم زندگی مشترک فقط تو این مسائل مشترکه؟ بعدشم برام بگیر که از دیگران نگیرم
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
من حاضرم لباس کهنه و پاره خودمو بپوشم ولی از کسی لباس قرض نگیرم
افرین این رفتار درسته
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
قانعش نکن اولا بهش بگو لباس کهگرفتم خودمو کوچیک کردم بخاطر شخصیت آقا که بگن خرید میکنه برا همسرش کم نمیاره .بعدشم بگو حق با توئه اولین و آخرین بارم تمام لباسام کوچیکه پول بده بگیرم .آسمون زمین بیاد زمین آسمون بره پول بگیر برو بخر حالیش شه