2777
2789

من حدود یک ماهه یهویی قلبم درد میگیره و حس سنگینی دارم توی قلبم انگار خیلی سنگین کار می‌کنه و گاهی هم عجیب میسوزه ... کلا وقتی می‌خوابم هم درد دارم صبحاوقتی بیدار میشم .و به کمرم میزنه دردش و بازو وکتف سمت چپم هم یکی دوبارسرایت کرده   و انرژیم کامل تخلیه میشه  وچندین بار شده حتی انرژی برای حرف زدن ندارم صدام به زور درمیاد هیچ کار نمیتونم بکنم .. دو سه روز قبل وسط خیابون اینطوری شدم ماشینا داشتن رسما  میومدن روم  ولی نمی‌تونستم تکون بخورم یا معمولی راه برم با سرعت خیلی  کم را میرفتم خودمو به زور کشیدم کنار  .. همه هم بوق بوق میکردن ولی ذره ای قدرت برا راه رفتن نداشتم ..کسی هست اینطوری بوده باشه .؟دکتر رفتین ؟چی گفت بهتون ؟به نظرتون ممکنه خود به خود خوب شه یا برم دکتر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر.پرسیدن نداره

میدونین یکی میگف همینطورخود به خود خوب میشه  و من ماینطور بودم و اینا .برا خودت میگماسی  دکتر و اینا نشی ولی دیگه نمیدونم از سر خیرخواهی می‌گفت یا  قصدش ضرر زدن بود .

میدونین یکی میگف همینطورخود به خود خوب میشه و من ماینطور بودم و اینا .برا خودت میگماسی دکتر و اینا ...

حتما برو . همین الان برو .

خیلی خطرناکه .

این نشونه ها که گفتی بنظرم اصلا عادی نیست .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
حتما برو . همین الان برو .خیلی خطرناکه .این نشونه ها که گفتی بنظرم اصلا عادی نیست .

پریروز فکر کردم دارم میمیرم رسما..ولی میترسم اگر بفرستهاینور اون ور و اینا چیکار کنم.از نوار قلب  و این میترسم