2777
2789
عنوان

اونایی که مادر هستن

279 بازدید | 30 پست

تاحالا برای یکیتون پیش اومده که باردار بشید افسرده تر از قبل بشید ولی مثلا با به دنیا اومدنش زندگیتون کلا عوض بشه؟

یه هفتس فهمیدم پنج هفتمه هر روزم گریه شده افسرده شدم چون گذشته داغونی داشتم از زندگی سیر بودم و الان باردار شدم😞

خب اگه در این حد حالت بد بود چطور پیشگیری نکردی ؟

حتما مشاور برو چون ممکنه زایمان و بارداری حالت رو بدتر کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا بارداری باعث بهم ریختن هورمون هات میشه بهم ریخته و بی حوصله و حساس میشی ولی یواش یواش اوکی میشی نترس قشنگم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید اگه خودتو بزاری جای من حالت خوب شده شماهایی که راحت باردار میشید ناشکر هستید من 10ساله به هر دری زدم پارسال یه مرخصی یکساله از کارم گرفتم که برم دنبال درمان توی این یکسال سه بار آی وی اف کردم کلی داروی سم وارد بدنم کردم دوبار سقط داشتم و الان دستم باز خالیه و انگار هیچ‌کار نکردم ماها ارزومونه و براش کلی انرژی و روان و عمر گذاشتیم جای الان تو باشیم اونموقه تو افسرده شدی خدایا شکرت😓

خب اگه در این حد حالت بد بود چطور پیشگیری نکردی ؟حتما مشاور برو چون ممکنه زایمان و بارداری حالت رو ب ...

من گفتم بعد ۸سال ازدواجِ زوری و رنج وعذاب کشیدن

شاید این اتفاق بتونه یه کم از دردام کم کنه

اما بدتر شدم  فکر نمیکردم اینقد بادونستن خبرش افسرده بشم

مشاور رفتم گفت تصمیم با خودتونه میخواید نگهش دارید یا نگه ندارید من نمیتونم چیزی بگم😔

عزیزم کلا بارداری باعث بهم ریختن هورمون هات میشه بهم ریخته و بی حوصله و حساس میشی ولی یواش یواش اوکی ...

اصن از هرچی بچست بدم اومده هیچ حسی بهش ندارم

من خیلی عذاب کشیدم تو زندگی که شاید هرکسی بودجای من زندگیشو خیلی وقت پیش تموم کرده بود😭

من بارداریم انقدددر شاد و شنگول بودم

بعد زایمان فقط دلم میخواست بمیرم از افسردگی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شاید اگه خودتو بزاری جای من حالت خوب شده شماهایی که راحت باردار میشید ناشکر هستید من 10ساله به هر در ...

عزیزدلم هرکسی دردِ خودشو داره مانمیتونیم دردای همو کوچیک بشمریم چون نمیدونم اون ادم چیا کشیده تا الان که زنده باشه فقط

من ۸سال بچه نیاوردم نمیخواستم فکر کردم شاید دیگه الان وقتشه اما بازم نبود وقتش و من هیچوقت نمیخوام😞

من بارداریم انقدددر شاد و شنگول بودمبعد زایمان فقط دلم میخواست بمیرم از افسردگی

من از الان اینجوری هستم اگه نگهش دارم تا زایمان از غصه دق میکنم واسه همین دوس ندارم نگهش دارم😭

اصن از هرچی بچست بدم اومده هیچ حسی بهش ندارممن خیلی عذاب کشیدم تو زندگی که شاید هرکسی بودجای من زندگ ...

بارداری پروسه سختی هست حس های متفاوت اما هر کدوم از ما ممکنه یک یا دو سه بار این حس رو تجربه کنیم نسبت بهش گارد نداشته باش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من از الان اینجوری هستم اگه نگهش دارم تا زایمان از غصه دق میکنم واسه همین دوس ندارم نگهش دارم😭

عزیزم اونجوری ام با عذاب وجدانش نمیتونی کنار بیای

اوایل بارداری هورمونا بهم میریزه و این حالتا طبیعیه واسه بعضیا پیش میاد

ماه ۵ بری هورمونات برمیگرده انشالله

ذکر بگو و از خدا بخواه کمکت کنه

توسل کن به ائمه

دوش بگیر ۴قل بخون آرومتر بشی

غذاها و خوراکی های سرد نخور

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜