2777
2789
عنوان

اونایی که مادر هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه انشالله قدمش خیره کاملاً طبیعی بانو به خاطر هورمون های من 4ماه اول بارداری از همسرم متنفر بودم حتی از بوی بدنش حالم بد میشد بی دلیل گریه میکردم بعضی وقتا از غصه دق میکردم اما وقتی پسرم دنیا اومد همه چی خوب شد در ضمن هرچی ماهت بره بالا حال روحیات بهتر میشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عزیزدلم هرکسی دردِ خودشو داره مانمیتونیم دردای همو کوچیک بشمریم چون نمیدونم اون ادم چیا کشیده تا الا ...

منم حسی نداشتم قبلش

و توی چندتا از بارداریام احساس غم و پشیمونی داشتم 

اما وقتی به دنیا میومد انقدددر شیرین بود جوووری عاشقش میشدم که سریع به بعدی فکر میکردم😍😍😍

احساس الانت طبیعیه ولی واقعی نیست فقط تحمل کن تا دوران بارداریت بگذره

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

هیچ وقت سقطش نکن اگه حال روحیت خوب نیست ببین از غذاب وجدان داغون میشی

منم بچه دارم با همه سختی ها و عذاباش بازم شیرینی

ببین تنها کسی هست که از وجودته وتنها کسی میشه که به خاطرش هرکاریرمیکنی میشه همه دنیات اینقدر بچه رسیدگی داده که از دنیا و ادماش و غصه هاش فارق میشی فقط فقط همه  هم و غمت میشه بچت

شاید دنیات عوض شد به شرطی که حس منفی نداشته باشی و از الان دوسش داشته باشی

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
وای که دنیا بیا میگی کاش ۵سال زودتر میومد من که اینطوری شدم اولش ناراحت شدم

شماها از عشقتون بچه دار شدید

من ازدواجم زوری بود

باکسی که با مادرم چت میکرد ازدواج کردم

من هیچ عشقی بهش ندارم راه جداشدنم نداشتم و ندارم

هیچ وقت سقطش نکن اگه حال روحیت خوب نیست ببین از غذاب وجدان داغون میشیمنم بچه دارم با همه سختی ها و ع ...

نمیتونم چون با حال خوب تصمیم نگرفتم از زخم زبون مادرشوهر خسته بودم

بنظرم خوب فکر کن قبل این ک قلبش تشکیل شه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شماها از عشقتون بچه دار شدیدمن ازدواجم زوری بودباکسی که با مادرم چت میکرد ازدواج کردممن هیچ عشقی بهش ...

شرایطتت خیلی سخته ولی هرچی هم باشه اون بچه با اونا فرق داره اون میشه پناهت تنها کسی که دوس داری بخاطرش ادامه بدی از بابت بچت نترس عاشقش میشی ولی بقیه مشکلاتتو نمیدونم...الانم چه بخوای چه نخوای وارد زندگیت شده بزار دنیا بیاد برا برا زندگیت تصمیم بگیز

شماها از عشقتون بچه دار شدیدمن ازدواجم زوری بودباکسی که با مادرم چت میکرد ازدواج کردممن هیچ عشقی بهش ...

با مادرت چت میکرد؟؟؟!!!!خوب حتما واسه به‌دست آوردن تو بوده دیگه اینکه خوبه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

با مادرت چت میکرد؟؟؟!!!!خوب حتما واسه به‌دست آوردن تو بوده دیگه اینکه خوبه

یه رابطه احساسی داشتن بلاخره

مجازی بود

بعد که از نزدیک دید خوشش اومد ازم

ولی به هرحال تحمیل شد بهم ازدواج

من نمیخواستم ازدواج کنم

شاید اگه خودتو بزاری جای من حالت خوب شده شماهایی که راحت باردار میشید ناشکر هستید من 10ساله به هر در ...

دکترِ من خیلی خوبه راستی

دکتر زهرا محمدتبار خیلیارو درمون کرده باردار شدن منم مشکل داشتم ماه اول درست شد متاسفانه😁

یه رابطه احساسی داشتن بلاخرهمجازی بودبعد که از نزدیک دید خوشش اومد ازمولی به هرحال تحمیل شد بهم ازدو ...

چرا تحمیل تو هم دوسش داشتی حتما