2777
2789
عنوان

فیزیک قضاتی یا ایدلخانی

479 بازدید | 27 پست

سلام دوستان اول متنو بخونید بعدش نظر بدید

لطفا کسه دیگه ای معرفی نکنید همرو دیدم 
من کنکوری 1405 هستم چندتا نمونه تدریس از استاد ایدلخانی دیدم

نحوه تدریسشو دوست داشتم و باهاش ارتباط گرفتم

ولییییی نمیدونم که سطح تدریسش در چه حدیه میشه باهاش تو ازمون ازمایشیا اماده شد میشه کتاب تست سطح بالازد

لطفا درصد ازمونا یا کنکورتونو بگید و کتاب تستی که میزدید
از اون طرفم که قضاتی خیلی خوبه از هر نظر برای من به شخصه ولی مشکلش اینه توضیح نمیده فقط نکته و فرمولو میگه و میره برا تست

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال قضاتی ثبت نام کردم ..برای کنکور عالیه اما نهایی راضی نبودم ازش ...البته کامل ندیدم دورشو واسه نهایی هم ویدیو شب امتحان مجبورم ببینم تو فرجه اش 

اگه دوازدهمی قضاتی ببینی باید واسه نهایی هم خودت بخونی جدا ازش

من یه فصل ایدلخانی دیدم خیلی دیگه مهربون بود 😐اروم اروم یه چیزو ده بار می گفت خیلی هم سطح پایین می ...

واقعا منم خودم همین حسو بهش دارم خیلی ارتباطم باهاش خوبه
ولی میخواستم از یکی بپرس سطحش چطوره که ظاهرا پایینه
تو ازمونا و کنکور چند زدید  از چه کتابی تست میزدید

کاربر اقا هستم 

من امسال قضاتی ثبت نام کردم ..برای کنکور عالیه اما نهایی راضی نبودم ازش ...البته کامل ندیدم دورشو وا ...

نهایی رو یه کاریش میکنم
ولی واقعا برا تستی خوبه؟
من سطحم پایینه قبلا هم نخوندم به نظرتون خوبه برام

کاربر اقا هستم 

واقعا منم خودم همین حسو بهش دارم خیلی ارتباطم باهاش خوبهولی میخواستم از یکی بپرس سطحش چطوره که ظاهرا ...

من باهاش کلاس نداشتم 

فقط یه نمونه دیدم 

وسطش قطع کردن انقدر شل شل درس می داد

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

نهایی رو یه کاریش میکنم ولی واقعا برا تستی خوبه؟من سطحم پایینه قبلا هم نخوندم به نظرتون خوبه برام

منم فیزیکم ضعیف بود اما با قضاتی خوب می‌فهمیدم سوالای سخت تر از کنکور حل میکنه جوریکه سوالای کنکور اگه درکنارش خودتم تست بزنی واقعا واست آسون میاد من شاید قضاتی ثبت نام کنم امسالم