2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 123 پست
این تفسیر علماست عزیزم و همونطور که میدونید اصلیت تفاسیر یکیه ولی نحوهٔ بیانش متفاوته.کدوم مفسری به ...

من کجا گفتم خابوندن زیر گوشش

اگر داریم صحبتی میکنیم برا اینه ک اطلاعاتمون بیشتر شه

نه اینکه تهمت بهم بزنیم

من دوستان رو ارجاع دادم به آیه و تفسیر

حالا شما این آیه رو نمی‌پسندید واقعا من مقصر نیستم دیگ

من کجا گفتم خابوندن زیر گوششاگر داریم صحبتی میکنیم برا اینه ک اطلاعاتمون بیشتر شهنه اینکه تهمت بهم ب ...

من تهمت نزدم عزیزم شما گفتید این تفسیر اشتباهه و من گفته بودم که زدن اون زدن نیست وقتی شما میگی مخالفی خب یعنی زدن رو ضربه فیزیکی میدونی دیگه تهمت چی؟😂

چه ربطی به پسند نکردن من داره؟ من دارم میگم تفسیری که من خوندم و برام توضیح داده شده اینه چون تفسیری که شما میگید رو قبول ندارم شدم تهمت زن؟؟

شما رو به خیر ما رو هم به سلامت

موفق باشید 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم

عزیزم ایمان یک موضوع قلبی هست 

شما میخوای اسلام بیاری یعنی تسلیم خدا بشی خب راه و نشونه زیاده 

حتی زمان پیامبران هم مردم ایمان نمی آوردن بلکه اسلام‌ میکردن یعنی مسلمون میشدن...و وقتی اعجاز پیامبران رو میدین ایمان میکردن 

اون ک پیامبر بود پس از مردم عادی نی نی سایت کاری ساخته نیست 

معجزه آخرین پیامبر قرآن هست که میگی متونی هست ک قبول نداری خدا هم ب پیامبر گفت تو فقط تذکر دهنده هستی حرص نخور اونایی ک تکذیب میکنن یا رو می‌گردانند با من ...

حالا اگر واقعا دنبال جواب باشی اولا جای بهتری دنبال جوابت میری 

ثانیا حداقل بررسی میکنی چرا این همه افراد مشهور و معروف هالیوود و پزشک و دانشمند مسلمون شدن و ایمان آوردن...

دقیق نمیدونم ولی یه جایی از قرآن هست که چند تا شرط گذاشت و اگر این شرط ها عملی نشد مرد اجازه داره

خب عزیزم برو دقیق آیه بیار باهم استدلال کنیم. 

چون ادعایی کردی ک اول باید درست بودنش رو اثبات کنید.

سلام عزیزدلم قبل سوالت من میشه یک سوال ازت بکنم به نظرم ما تا نتونیم به این سوال جواب بدیم چیزی برتمون روشن نخواهد شد منکار به خدا اون دنیا ندارم اصلا فرضا قبولش ندارم سوال اصلی خودمم 

.

شما چی هستی؟ همین جسم ؟ یعنی همین چهره که میبینی یانه؟ یه منی که فرا از این جسمته؟

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من دلیل و برهان خواستم عزیزم

احسنت❤️❤️👌 میدونی همه ی آدمای جهان باید عین شما باشن اصول دین چیزی نیست که بشه از بقیه تقلید کرد باید با دلیل به این برسی که خدایی وجود داره و... چون اینو خود. خدا هم دستور داده که هرکس باید خودش برسه حالا اون دلیل میتونه از درون خودت باشه هم از خارج

تابه حال شده به این فکر کنی که من وقتی میگم من دقیقا یعنی چی؟ اگر من همین جسمم پس چرا وقتی کودکم به خودم میگم من ووقتی پیر شدم بازهم به خودم میگم من ؟ اگر من همین دست پا وصورتم پس باید تغییر کنم دیگه؟ یا اینکه وقتی دور از جون دستم قطع میشه چرا نمیگم من نصفه؟ یا حداقل باید به من یک صدمه وارد بشه دیگه ؟ ولی بار من همون منم .. یا تو جسم من تو تخته ولی من جای دیگه سیر میکنم؟ چطور میشه؟ یا تجربه های نزدیک به مرگی که بدن مرده ولی اون فرد خاطراتی رو به یاد میاره که اون لحظه اصلا مرده بوده این چطور میشه؟

آیا میتونیم بپذیریم که ممکنه ما به غیراز این جسم یک موجودی فرای این جسم باشیم که این بدن رو حرکت میده؟واراده داره؟ من اصلا کاری ندارم خدا کیه و.. فقط دنبال اینم که ببینیم خودمون چی هستیم

ببخش عزیزم من گوشیم داره خاموش میشه شاید جوابتو نبینم ولی اگر دوست داشتی میتونیم باهم دوست بشی وتا جایی که بتونم کمکت کنم البته اگر واقعا منطقی باشی ودنبال جواب👌 راستی حرفتم کامل درست بود برای اثبات خدا نباید از منابعی بیاری که خداباوران قبولش دارن مثل قران و.. اخه کسی که خدارو قبول نداره معلومه قرانم قبول نداره خوشحالم از اشنایی باشما

سلام عزیزدلم قبل سوالت من میشه یک سوال ازت بکنم به نظرم ما تا نتونیم به این سوال جواب بدیم چیزی برتم ...

جواب شما رو دین دارها میگن فراتر از این جسمی هستیم ک میبینیم

ولی کسانی ک خدا رو قبول ندارن میگن همین جسم هستیم و فانی

آره بگو ممنون میشم

معنی ایه ۳۴ سوره نسا 

و زنانى را که از نافرمانى آنان بیم دارید، (-(نخست)-) پندشان دهید و (-(بعد)-) در خوابگاه ها از ایشان دورى کنید و (-(اگر تأثیر نکرد)-)، آنان را بزنید؛
پس اگر شما را اطاعت کردند، (-(دیگر)-) بر آنها هیچ راهى (-(براى سرزنش)-) مجویید که خدا والاى بزرگ است».

قران در مورد زنانی که مطیع نیستند این فرمان رو داده نه همه زن ها و نه همیشه

تو اسلام یک حکمی داریم که ضرر زدن به بدن خود و دیگران ممنوع هست حتی اگه پوست بدن قرمز بشه باید دیه پرداخت بشه (یعنی تا این حد باید مراعات کرد) بعد چجوری میشه که قران این حکم رو رعایت نمیکنه؟ اگه کمی فکر کنیم متوجه میشیم منظور از زدن در چه حدی هست 

شما با یه نیشگون کوچولو بدنت قرمز نمیشه یا حتی با یه سیلی که صورت یا بدن نوازش بشه اما در حدی که درد نداره و قرمز نمیشه 

منظور از زدن همینه بیشتر شبیه شوخی میمونه تا تنبیه بدنی

برای بعضی زنها هم لازمه

البته تو خود قران اومده که همسرانتون و ازار ندید اگه واقعا باهم نمی‌سازید بدون اذیت کردن طلاق بگیرید و راحت بشید

اگه قران قصد ازار زن رو داشت یا قصد داشت زن به دست مرد تربیت بشه هیچ حکمی به اسم طلاق قرار نمیداد

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را