2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 123 پست

در مورد خدا این مسئله از وجدانیات منه

یعنی برای ادامه و امید به زندگی به وجود نیروی برتر نیاز دارم

حالا یکی به این باور نیاز نداره منم دخالت نمیکنم

در مورد معاد منم نمی‌دونم هست یا نه

ولی اگر باشه چون وجودش رو در زندگی لحاظ کردم ضرر نمیکنم

اگر نباشه هم من اخلاقی رفتار کردم و چیزی به بعد مرگم حواله نکردم که متضرر بشم

ابدا هم کسی نیستم بخوام یک فرد بالغ و متفکر رو وادار یا قانع کنم که باورش شبیه من بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عزمزمه خودم همین تجربه رو از نزدیک کردمولی اون چیزی ک شما میفرمایید بسته به عقاید اون فرد در زمان مر ...

من از تجارب ماورایی تجربه گرها نمیگم

از واقعیتهای محیط اطراف تجربه گر حرف میزنم که  در حالت کما دیده و شنیده و انسانهای زنده هم تایید کردن که فلان اتفاق افتاده و وجود داشته و تجربه گر در حالی که علائم حیات نداشته و هوشیاری نداشته اون شرایط و موقعیت رو متوجه شده و دیده و فهمیده

مثلا در حالی که جسمش توی یک اتاق بیمارستان بوده و توی کما بوده توی حیاط بیمارستان یا توی بقیه اتاقها رو دیده چه خبر بوده

این موضوع وجود و ادراک چیزی رو غیر از جسم اثبات میکنه 

یعنی انسان چیزی غیر از جسم داره که میبینه و میفهمه و میشنوه 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظور از زدن زن منظورش با برگ گل هست منم یبار همین برام سوال شد😂

با برگ گل؟

ولی میگن چوب مسواک.

حالا هر چی اون نیست و نفس عمل چی میشه این وسط؟

در مقابل زن هم میتونه؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

دوست گل من .

خواب فقط خوب خواب ی دنیا تفکر لازم داره .

یعنی جسم روی تخت ولی روح هزاران جا می‌ره .

پس انسان چ دخیلی در خواب داره؟؟؟ هیچی هیچ .

اون روح پر عظمت خداوند است ک در ما دمیده شده و می‌تونه تو خواب ب همه جا سفر کنه همه آدم ها رو ببینه .

واقعا نمیشه با ی پست و تاپیک توضیح داد .

اما ی خواب خودش ی فلسفه هست .

حتی اونایی ک معاد رو قبول ندارند باید ب خواب تفکر کنند ک جسم روی تخت .چطوری ب همه جا می‌ره و...

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
نه عزیزم برد آیه رو بخون متوجه نیشی

نگا منم ایه دبدم اولش شک شبه برام پیش امد ولی اصن منظورش اون چیزی ک برداشت کردیم نیس معنای عمیق تری دازه من دقیقا یادم نیست مفهومش چی بود ولی خب ی چیزی تو مایه های چیزی ک گفتمه

عزیز دل اصلا چرا باید کسی بخواد شما رو مجاب کنه که مذهبی باشی .مذهب مجموعه از اخلاقیات هست .انسان اگه راستگو .امانت دار باشید از رنج دیگران ناراحت  واز شاد آنها خشنود  گردداگر به زمین حیوان وگیاه احترام بگذارد به مقصد رسیده حالا از راهی که رفته باشد

نگا منم ایه دبدم اولش شک شبه برام پیش امد ولی اصن منظورش اون چیزی ک برداشت کردیم نیس معنای عمیق تری ...

فک کنم بری ببینیش بعد بیای صحبت کنیم بهتره

الان من هرچی بگم چون شما یادت نیس پس نتیجه نمیگیریم

عزیز دل اصلا چرا باید کسی بخواد شما رو مجاب کنه که مذهبی باشی .مذهب مجموعه از اخلاقیات هست .انسان اگ ...

حرف شما متین برای کسانی که همفکر شما هستن

ولی خب بحث مذهب کاملا متفاوته و با اینی ک شما فرمودید کلا فرق داره

این حالت دلیل علمی داره تو روانشناسی کاملا توضیح داده شده

دلیل علمیش چیه؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
دلیل علمیش چیه؟

یبار ی کتاب دانشگاهی خوندم دربارش

که این حالت رو ی بیماری میدونن

و دارو و درمان هم داره

ولی مال سالها پیش بود دقیق یادم نیس 

خب رشتمم نبوده ک یادم باشه

ولی اگر بخوای میتونم بگردم پیداش کنم

سوره نساآیات حدود ۲۰ تا ۵۰ هستشبگردی میبینی

سوره نساء آیه ۳۴

اول میگه نصیحت کنید، بعد از همبستری فاصله بگیرید و اگه نشد بزنید. اون زدن هم به معنای زدن نیست.

این آیه به ارتباط زناشویی اشاره داره. وقتی خانمی حاضر نمیشه مشکلش رو بیان بکنه، نصحیت میکنید فایده نداره. اون زدن هم به معنای زدن نیست بلکه فاصله گرفتن از خانواده است و برخی دیگه هم میگن زدن با وسایل نرم در حد نشون دادن نارضایتیه نه که برداری شق بخوابونی زیر گوشش و این راجع به مردان هم هست. راجع به مردان گفته میشه خود زن نباید بزنه تا خودش رو کوچیک نکنه و در شأنش نیست که یک مرد رو بزنه. وقتی زن مرد رو میزنه، مرد دردش نمیکنه ولی مرد بزنه به غیرتش برمیخوره. اینجا حاکم شرع میزنه مرد رو.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

سوره نساء آیه ۳۴اول میگه نصیحت کنید، بعد از همبستری فاصله بگیرید و اگه نشد بزنید. اون زدن هم به معنا ...

گل من این تفسیر رو از کجا آوردی؟

متن قرآن و تفسیرش کاملا مشخص و واضحه 

قرار نیست ما هرجور که دوس داریم اونو تفسیر کنیم

ما یا مسلمان هستیم یا نیستیم اگر هستیم نمیتونیم بنا ب سلیقه خودمون قرآن رو تفسیر کنیم

کلمه دقیق قرآن وضربوهن هست این کلمه معنیش کاملا واضح هست عزیزم

و در مورد مردها هم هیچ چیزی تو آیه وجود نداره

اگر هست من رو روشن کنید لطفا 

یبار ی کتاب دانشگاهی خوندم دربارشکه این حالت رو ی بیماری میدوننو دارو و درمان هم دارهولی مال سالها پ ...

این موضوع دلیل پزشکی نداره

توی تجربه گرها وجود داشتن مواردی از متخصصین مغز و اعصاب که بعد از تجربه شون این قضیه رو رد کردن

از جمله ایبن الکساندر که خودش مبلغ این تجارب هست

گل من این تفسیر رو از کجا آوردی؟متن قرآن و تفسیرش کاملا مشخص و واضحه قرار نیست ما هرجور که دوس داریم ...

این تفسیر علماست عزیزم و همونطور که میدونید اصلیت تفاسیر یکیه ولی نحوهٔ بیانش متفاوته.

کدوم مفسری به شما گفته که زدن زن یعنی خوابوندن زیر گوشش؟! 

در قرآن گفته نشده ولی در احادیث و روایات هست

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم