2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 123 پست
جواب شما رو دین دارها میگن فراتر از این جسمی هستیم ک میبینیمولی کسانی ک خدا رو قبول ندارن میگن همین ...

اتفاقا اصلا منظورم به دین دار ها نبود به خود شما بود قرارم نیس همین الان جواب بدیم باید یه مدت بهش فکر کنیم تا بتونیم یه نتیجه بگیریم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

اینکه بگیم خدا چون گفته روح وجود داره پس قطعا ما روح داریم که نشد دلیل. باید دلیل عقلی وحسی براش بیاریم من چند تا برهان ساده حسی بالا گفتم که هرکس باخودش فکر کنه ببینه آیا ممکنه من غیر از همین جسمم باشم یانه؟ کاری هم ندارم حالا اون منه واقعی چیه ممکنه تناسخ باشه ممکنه غیر روح باشه کاریم ندارم از بین میره یانه ممکنه با مرگ جسم اونم بمیره فقط سوال اینه آیا ممکنه من غیر این جسم باشم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ۳ درصد دارم تند تند میگم 

اگر جواب این باشه ممکنه من غیر این تن وجسم باشم این بحث پیش میاد که قبول دارید همه افراد دنیا دنبال یک چیزن؟ یعنی امکان نداره که یک نفر باشه ودنبال این چیز نباشه. اون چیه ؟ لذت بیتشر رنج کمتر یعنی همه ی آدمای دنیا دنبال اینن تامیتونن لذت بیشتری ببرن ورنج کمتر اونی که دنبال پوله دنبال قدرته دنبال علمه و.. همشون دنبال لذت بردنن حتی اون مرتاض هندی که رو میخ میخوابه اونم دنبال لذته لذت استفاده از کار خارق العاده حتی کسی که خودکشی میکنه و.... و همه ی ما برای اینکه لذت بیشتر ببریم لذت هامونو درجه بندی میکنیم مثلا برای لذت رتبه کنکور بالا از لذت بعضی مهمونی ها مزنیم تا به لذت قبولی در دانشگاه خوب برسیم و.. کلی کارایی که اگر حواسمونو جمع کنیم میبینیم فقط دنبال لذتیم وبس یعنی واقعا هم باید دنبال لذت باشیما چیز خیلی خوبیه ونباید اصلا غیر این باشه

بحث بعدی اینکه ما چه زمانی میتونیم بیشترین لذت ممکن رو از یک چیز ببریم؟ زمانی که به بهترین شکل اونو بشناسیم فرض کن یکی بهمون گوشی اپل بده خب ماهم فقط باهاش تو اپارات کلیپ نگاه کنیم خب بهمون نمیخندن؟ میگن تو اپل داری فقط تو اپارات میچرخی بابا دوربینشو حال کن فلان استفاده رو بکن و....چرا این اتفاق میفته ؟ چون گوشی اپل وآپشن هاشو نمیشناسیم. تازمانی که یک شی رو نشناسیم نمیتونیم لذت کامل رو ببریم

گلم شما اصل سوال رو ظاهرا متوجه نشدیمن مسلمانم سوالم این بود بفرض من خدا ناباورشما چ استدلالی داری ب ...

منظورت اینه بحث رو درون دینی میکنن...؟ بله با کسی که دین رو قبول نداره نباید درون دینی صحبت کرد اما شما هم درست نقش رو اجرا نکردی وسطش دوباره درون دینی کردی موضوع رو 

تو کامنت دیگه هم گفتم جای درستی سوالتون رو مطرح نکردید مخصوصا اگر بخواین از توش نتیجه گیری هم بکنید. 

ابتدا باید فلسفه خداشناسی رو شروع کنیم و به صورت عقلی خدا اثبات میشه با تمامی صفاتش کتاب خوب هم در این مورد هست. تو مباحث خداشناسی موضوعاتی مانند دور و تسلسل و علت و معلول بحث میشه و تقریبا بعد از این مباحث اکثر عقلای جهان پذیرفته اند که یک واجب الوجودی وجود داره یعنی یه موجودی هست که وجودش الزامیه تا بقیه موجودات بر پایه اون وجود داشته باشن 

از اونجا اثبات میشه که اون موجود صفات مهمی نظیر حکمت رو داره و از اونجا به ترتیب امامت و معاد و عالم غیب اثبات میشه . 

اینجور مباحث در قالب چت و گفتمان اثرگذاری چندانی نداره مخصوصا برای کسی که با بی طرفی دنبال سوالش نباشه و ذهنیت قبلی و منفی داشته باشه  

البته صد البته قابل تغییر هست اما زمان بر هست به هر حال انسان موجود هوشمند و دارای اختیار هست. 

و از اون طرف برعکس با کوچکترین شبهه ای میشه فرد رو متزلزل کرد. چون راحت‌ترین راه رو انسان انتخاب میکنه. 

یه سری سوالات هست اگر خودتون اهل مطالعه و پیگیری نباشید در جریان پاسخ به اون سوال ممکنه اونچه که دارید رو هم از دست بدید. 

ساده ترین روش اثبات خدا نظم جهان هست. ما انسانها همه قبول میکنیم که مثلا فلان ماشین فلان زیردریایی پیشرفته رو یک انسان ساخته اما این‌که نپذیریم جهان آفرینش با چنین خلقت و نظمی سازنده و خالق نداره با عقل جور در نمیاد. 

راه های دیگه استناد کردن هست به موارد زیر:

مسلمان شدن پزشکان جنین شناس مطرح جهان هست. اینقدر اعجاز در مورد شکل گیری و تولد انسان وجود داره که چند پزشک مطرح ایمان آوردن 

یا 

یک نویسنده ای بود با خودش قرار گذاشته بود در راستای اسلام ستیزی کتاب بنویسه آخرش مسلمان شد که خوب باید شرح زندگیش مطالعه بشه 

راه دیگر استناد به ویژگی های فطری انسان هست در خصوص کمال طلبی و جاودانگی و ... 

من سر فصلی گفتم اگر جایی نیازت شد میتونی جستجو کنی و ازشون استفاده کنی‌ 

منظورت اینه بحث رو درون دینی میکنن...؟ بله با کسی که دین رو قبول نداره نباید درون دینی صحبت کرد اما ...

عزیزم در درجه اول ممنون از وقتی گ گذاشتی و اینهمه برام تایپ کردی

بعدش گفتی بحث رو درون دینی کردم درسته وقتی حرفهایی درون دینی مطرح شد ناچار ج دادم و البته ک از بحث اصلی دور شدیم

شما فرمودید استدلال‌هایی برای وجود خدا برای خدا ناباوران وجود داره ک چنتا رو فرمودید ک همه در روایات ما هست ولی حداقل در زمان ما دیگه کاربرد نداره و اگر به یک خدا ناباور اینهارو بگیم مطمئنم هیچ تاثیری نداره

و ودیگری اینکه شما استناد کردید به دانشمندانی ک مسلمان شدن حرف شما درست ولی در مقابل باید اونهایی رو هم دید ک از دین رو برگردوندن رو دید کا این استدلال رو متزلزل میکنه

نمیدونم کی هستی و کجایی ولی معلومه در این زمینه مطلع هستید

هدف من هم از مطرح کردن این بحث اینجا این نبود که نتیجه ای بگیرم فقط هدفم این بود که عقل و شعور جمعی رو توی عوام بسنجم و ببینم تا چ حد منطق یا بی طرفی یا مطالعه وجود داره 

ک البته همونی ک فکر میکردم رو توی تاپیکها دیدم

مردم مکه به ظاهر مسلمان شدن وگرنه بعد از پیامبر چقدر آزار و اذیت کردن.پیامبر زمانی شمشیر میکشید که چ ...

میدونید چیه ...من با استاتر اصلا کاری ندارم. ایشون شاید اصلا منظوری نداشته باشه و واقعا سوالش باشه 

اما یه سری افراد ک معتقد نیستن و مخالف ، میخان با بازار گرمی در یه سری مسئله ها و بد نشون دادن و کج نشان دادن اون موضوع بقیه رو گمراه کنن ، غافل از اینکه کسی ک دل و قلبش در این مسیر روشن باشه هرگز متزلزل نمیشه 

سلام.

من سوال دارم از شما

شما بخواید مهندسی بخونید یعنی دانشش رو کسب کنید، میتید از سایت عمومی مبپرسید، یا میرید از منابع مطالعه میکنید و پای درس اساتید میشینید؟ قطعا اینجا بیاید جواب نمیگیرید

حالا انسانی که اصول اعتقادات ندونه خوب باید بره از راهش مطالعه کنه تحقیق کنه سخنان اساتید اون رشته رو بشنوه پای درسشون بشینه، عجیبه انتظار داشته باشید اینجا کسی بتونه توجیهتون کنه. چون نمیشه. 

اگر واقعا میخواید، سایت حمزه وصل طرح ولایت ثبت نام کنید از پایه شروع میکنن و اصول اعتقادات رو آموزش و تبیین میکنند

هم حضوری دارند هم مجازی. رایگان هست. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

جوابو تو خودتو اطرافت پیدا کن

بنظرت مسخره نیست اینهمهههههه موجود و ریز و درشت همه الکی و بیهوده باشه 

ینی هیشکی نبود اینارو از اصل بوجود آورده باشی بی صاحبن ینی

اگه عقل خودت قبول کرد که مرسی من دیگه چیری نمیگم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
آدم بی دین نداریم همه یه باور درونی دارن ممکنه بت باشه مثه بودایی ها مسیحی یهو دی شاید اعتقاد کمرنگ ...

بی دین داریم عزیزم تعدادشون هم خیلی زیاده حتی بیشتر از دین دارها

البته اشتبا نشه با خداناباور که اونا هم خیلی زیدن

بی دین داریم عزیزم تعدادشون هم خیلی زیاده حتی بیشتر از دین دارهاالبته اشتبا نشه با خداناباور که اونا ...

خداوند در قرانش ب این موضوع اشاره کرده 

اما دین دارها قلبی مثل کوه سخت و سفت دارن در مسیرشون 😊

عزیزم در درجه اول ممنون از وقتی گ گذاشتی و اینهمه برام تایپ کردیبعدش گفتی بحث رو درون دینی کردم درست ...

سلامت باشی ... 

من اصلا بحث روایی رو باز نکردم 

حالا چون بحث نظم توی قران اومده دلیل بر این نیست که قابل پذیرش نباشه کما اینکه مثالش مشخصه 

مشکل انسان امروز اینه که بدیهیات رو نمیبینه مثل نفس کشیدن اگر بدیهیات رو ببینیم دیگه نمی‌آیم از اول سطر شروع کنیم. و همین ندیدن دستاویز افراد دین ستیز هست.

مثل بحث عدالت ... عدالت توس قران اومده ولی بی دین و با دین دنبالش هستن و هیچ کس نمیگه چون تو قرآن عدالت اومده پس هیچی 

در مورد اینکه گفتید پس اونایی که از دین رو برگردوندن که اصلا یه بحث دیگه است و مشمول سوالی که کردی نمیشه. 

در مورد هدفتون در مورد سنجش عموم اگر واقعا دنبال پژوهش و سنجش هستید نمونه ای رو هم که میخواید از جامعه انتخاب کنید باید اصولی باشه از بعد سن و جنسیت و کیفیت عقاید و محل زندگی تحصیلات میزان مطالعه و غیره 

الان تا این لحظه که من برات کامنت میذارم بازدید تاپیک به ۸۹۰ نفر هم نرسیده از ۸۹۰ نفر چند نفر برات کامنت گذاشتن؟! 

پس نمونه گیری که انجام دادی برای سنجش شما کافی نیست 

البته کاری شما میخوای بکنی رو مراکز غیراسلامی زیادی در بازه های مختلف دارن به صورت پژوهش اصولی  انجام میدن و نتایح شگفت انگیزی میگیرن ... میتونید با جستجو دسترسی پیدا کنید بهشون.

اما اگر برای دل خودتون تاپیک زدید که دیگه دلیه و قابلیت تعمیم و استناد نداره چون استناد به مشاهده هم در پژوهش هم اصولی داره 

و قطعا در فضای علمی نمیشه گفت تو نی نی سایت به این نتیجه رسیدم .