2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 123 پست

وجود خدا اینقدر واضح هست 

که اصلاااا نیاز به اثبات نداره 

انگار  تک تک پدیده ها فریاد میزنن

که ما مخلوقیم .

از وجود خودت و تک تک سلول ها و نظم 

بدنت و رگ هات بگیر 

تا گردش فصول 

شب و روز 

کهکشان و‌

....

نظم دقیق ....

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا تو هر عصری و با توجه به هر شخصیتی این قضیه اثبات میشده 

و نمیشه یه نسخه واحد چید برای همه عقل و فکر ها 

ولی به طور کلی انسان با توجه به نعمت عقل می‌دونه که برای موجود شدن نیازمند یه خالقی هست و اساسا این حجم از پوچ بودن غیر ممکنه چون به هر حال اول اول یه چیزی بوده که بعدش تو پدید اومدی ، که بعدش کهکشان یا هرچیزی

و طبیعتا این نظم زیادی که تو جهان دیده میشه نمیتونه بدون خالق و اتفاقی بوده باشه یعنی یه عقلی پشتش بوده

حالا یکی میاد میگه مارو طبیعت به وجود اورده و اونه که نظم داده و این عقل رو به طبیعت نسبت میده 

به این ادم هم نمیشه گفت بی خدا یا خداناباور ، این ادم خدا رو توی طبیعت دیده [حتی به غلط🦦]

حالا اینم بحثش طولانیه ولی کلیاتش واقعا عقلانیه و اصلا نیاز ندارع برا ادم خدا ناباور مثلا از تورات و انجیل و قران بگی

ولی بحث معاد گسترده تره 

🤌🫀
فرض بر این بود که من بی دین هستم پس نمیتونم قرآن رو قبول داشته باشمپیغمبر با چیز دیگه یی مردم رو مجا ...

ما هم دنبالشیم

هیچکس نمیتونه مثل پیامبر دین رو توضیح بده و مردم رو قانع کنه و به همین دلیله که منتظر ظهوریم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه نگاه به خودت و به اطرافت بنداز

آیا چیزی میبینی که به طور خود به خودی و تصادفی به وجود اومده باشه؟

لباس تنت،گیره موهات، انگشترت، گوشی توی دستت

فرش مبل میز پرده 

حتی سوزنی که باهاش لباستو میدوزی

هر کدوم از اینا برای ایجادش کارخونه و کارگاه و کلی دم و دستگاه داره و برای هدف و منظور خاصی درست شده

اونوقت چطور ممکنه جهانی با این همه دقت و نظم خالق نداشته باشه و شانسی و تصادفی و بی هدف به وجود اومده باشه!

خورشید و ماه و آسمون و ستاره ها

کوه و دشت و دریا

این همه موجود زنده با سیستمهای بدنی دقیق چطور میتونن خالق و سازنده نداشته باشن!

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

استارتر اینجا دنبال جواب نگرد همه فقط از روی تعصب جواب میدن نه منطق

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

این متن و بخون .  برهان های اثبات وجود خدا داخلشه .اینجا کسی نمیتونه کامل راهنماییت کنه

برهان های اثبات خدا در ویکی شیعه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من نگفتم خدا نیستحرفم اینه که یک انسان مذهبی چطور میخواد دین خودش رو برای یک آدم بی دین توضیح بده

آدم مذهبی همچین وظیفه ای نداره آخه این رسالت پیامبرها بوده آدم های مذهبی فقط وظیفشون امر به معروف و نهی از منکر هست خداوند تو قرآن فرموده که هرکس رو بخواد هدایت می‌کنه انشاءالله که خدا هممون رو هدایت کنه

چند تا سوال از خودت سوال کن و خودت جواب بده 

۱ چطوری آفریده شده ام ؟؟؟؟

۲ آیا کسی یا انسانی در آفریده شدن من دخیل بوده است ؟ آنجا ک ی آب گندیده در رحم تشکیل ب جنین میشود آیا تا ب حال در عصر تکنولوژی کسی توانسته جنین رو صددرصد سالم تضمین دهد دکتری و....؟؟؟ منظورم اینه تونسته بگه مثل تو سونوپاش مشکل داره و فلان دارو رو بخور تا پای جنین خوب شود و یا  امثال این مثال ها ، جنین در کیسه آب رشد می‌کنه درسته سونو هست اما غیر خدا هیچکس نمیتونه کار خاصی بکنه خدا رشد میده و.....

۳ کدام انسان کوه ها و جنگل ها و دریا های ک آب شیرین و شور باهم مخلوط نمی‌شوند را آفریده است؟؟؟

حتی آسمان ک با ستون ب زمین وصل است در قرآن آمده با ستون وصل است اما ما ستون رو نمی‌بینیم .

۴ آیا قوم های مختلف رو ندیده آید از نظر قرآن ک میگه عبرت بکنید و پی ببرید ب خداوند .ک چطور ما هر قوم را امتحان کردیم و هر قوم را هلاک کردیم و هر که را خواستیم هدایت کردیم .

راستش خیلی مثال است ب نظرم قرآن بخوان ب جوابت می‌رسی 

مطمئن باش ی نیروی فراتر از انسان وجود داره و اون خدا هستودر وجود انسان هم اشرف مخلوقات است ک می‌دونه ی کارهایی انجام بده ی اختراع هوایی یای کارهایی.ب دلیل این است ک روح خدا در انسان دمیده شده و انسان اشرف مخلوقات است 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
من به هه هم میگم اگر آدمی عمیقأ قرآن و بخونه و در باره اش اندیشه و فکر کنه اونوقت همه چیز درباره وجو ...

آخه چطوری عمیقا ؟

من هر وقت قرآن خوندم  توش  تهدید و سوزوندن و جهنم و ...دیدم  و بیشتر ترس ورم داشت 

میشه راهنمایی کنید چطوری قرآن میخونید روتون تاثیر داره؟

من واقعا دنبال حقیقت هستم 

وجود خدا اینقدر واضح هست که اصلاااا نیاز به اثبات نداره انگار تک تک پدیده ها فریاد میزننکه ما مخلوق ...

عزیزم من منظورتو کاملا میفهمم چون خودم مسلمونم

ولی من بنا به شغلم با آدمهایی سر و کار دارم که کلا خدا رو قبول ندارن

قاعدتا به اونا نمیتونم اینا رو بگم

یا از قر آن و حدیث دلیل بیارم

آدم مذهبی همچین وظیفه ای نداره آخه این رسالت پیامبرها بوده آدم های مذهبی فقط وظیفشون امر به معروف و ...

اتفاقا وظیفه داریم دین رو تبلیغ کنیم 

اگه تبلیغ مسلمونا نبود چیزی از اسلام نمونده بود که😐

🤌🫀
آخه چطوری عمیقا ؟من هر وقت قرآن خوندم توش تهدید و سوزوندن و جهنم و ...دیدم و بیشتر ترس ورم داشت م ...

توش بهشت و وعده وعیدم دیدیم دیگه 

دقیقا دوبرابر تهدیدا وعده خوب خوووووب داده 🦦😂

نمیشه که فقط یه طرفو دید

حتی مامان باباهم برا تربیت بچه شون هم از تشویق و وعده استفاده میکنن هم از تنبیه و تهدید یه جاهایی که لازم باشه 

این یه امر طبیعیه چون طبیعت انسان اینه

🤌🫀
آخه چطوری عمیقا ؟من هر وقت قرآن خوندم توش تهدید و سوزوندن و جهنم و ...دیدم و بیشتر ترس ورم داشت م ...

ما ۱۱۴ سوره قرآن داریم

۱۱۳ سوره اولش با بخشنده بودن خداوند شروع شده

اما فقط یدونه سوره هست که بدون این ایه شروع شده اونم سوره توبه هست 

خدا مهربون و بخشنده اس چیز ترسناکی وجود نداره آخه ❤️

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را