2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 123 پست
پس باید با چی حل کنمهمه که ن خیلی ها هم حل نمیشن

اگه من خودم بخوام به یه فرد خارجی معرفی کنم که تو جامعه دینی بزرگ نشده میگم مسلمون به خدا باور دارم قران رو خوندم و دستورات دینی رو انجام میدم اگه گفت کدوم خدا میگم من به  عالم ماورا طبیعت باور دارم و می دونم قدرت خدا مافوق طبیعت هست و این یه اعتقاد شخصی هست

من به اجبار کسی نمی تونم مسلمون نکنم  تا اون طرف خودش نخاد نمی تونه  ایمان بیاره

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
پس باید با چی حل کنمهمه که ن خیلی ها هم حل نمیشن

خیلی جاها تفکر و تدبیر جواب نمیده. ولی با دعا و توسل (البته بعد ار تفکر و مشورت) خدا یجوری گره رو باز میکنه یجوری راه درست و جلو پات میزاره که صد تا عاقل حیرون می مونن. این تجربه سی و چند سال زندگی خودمه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نشداهل مکه وقتی پیامبر به مکه حمله کرد همه به زور شمشیر مسلمان شدنالبته این مال زمان پیامبر هست ...

فتح مکه به خاطر مردم مکه بود.

پیمان توسط مردم مکه شکسته شد و ابوسفیان برای عذرخواهی رفت اما پذیرفته نشد. مکه اون زمان درگیر شرک و بت پرستی بود و مشرکین اجازه ورود به مکه رو به پیامبر و هیچ احدی نمیدادن پیمانی بسته شد به مدت 10 سال که صلح برقرار باشه ولی اون پیمان شکسته شد و به همین دلیل پیامبر به مکه حمله کرد. مکه مکان مقدس بود که توسط حضرت ابراهیم ساخته شده بود که با بت پرش کرده بودند. مردم از ترس شکسته شدن پیمان کنار کشیدن و اجازه ورود دادن ولی دین دار نشدن. بعد از شکستن بتها پیامبر براشون صحبت کرد و مردم مکه بعد از گذشت مدتها دین دار شدن.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

فتح مکه به خاطر مردم مکه بود.پیمان توسط مردم مکه شکسته شد و ابوسفیان برای عذرخواهی رفت اما پذیرفته ن ...

اون بعد مرگ پیامبر چقدر تفرقه کینه ازار اذیت کردن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
آخه چطوری عمیقا ؟من هر وقت قرآن خوندم توش تهدید و سوزوندن و جهنم و ...دیدم و بیشتر ترس ورم داشت م ...

البته یچیزی بگم 

تهدید به چیزی میگن ، یا بلایی که کسی سر تو بیاره 

ولی خدا تو قران میگه ابنا نتیجه اعمال خودتونه 

یعنی تو با اعمال خودت اینارو تعیین میکنی

پس نمیتونیم بگیم خدا داره مارو می‌ترسونه

یجورایی داره عواقب اعمالتو بهت میرسونه نه اینکه خودش دست به کار شه 😅

حتی یه بحث گسترده تر داریم اینکه اصولا اتیش جهنم اتیش نیست 

این وجدان خود توئه ، چون تو دنیا به فطرت خودت پشت کردی و حالا وجدانت داره عذاب میکشه نکه نعوذب الله فندک میندازن زیر پات 🦦😂

🤌🫀
آخه چطوری عمیقا ؟من هر وقت قرآن خوندم توش تهدید و سوزوندن و جهنم و ...دیدم و بیشتر ترس ورم داشت م ...

خب هر آیه قرآن خودش مفصل یه داستان داره که تفسیر قرآن خیلی می‌تونه کمک کنه و اینجوریه که آیه ها مفهومی آن. و اینکه عزیزم اگه دقت کنی میبینی که تو خیلی از سوره ها هم از مومنان و اهل بهشت حرف زده و جایگاه والای اونارو توضیح داده

آره بهشت و عسل و... هم هست منظورم بیشتر تهدید و استرس هست

اون تهدید بعد از ذکر کردن گناه هاییه که مردم انجام میدن و هشدار میده 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

ما ۱۱۴ سوره قرآن داریم۱۱۳ سوره اولش با بخشنده بودن خداوند شروع شدهاما فقط یدونه سوره هست که بدون این ...

در کل  توش خیلی تهدید زیاد هست 

میدونم خدا هست  خدا مهربونه و خیلی جاها حواسش بهم بوده و بدجوری هوامو داشته 

اما نمیدونم چرا با قرآنش آرامش نمیگیرم و بیشتر استرس میگیرم و یه جاهایی هم میگه خانم ها رو بزنید ...و ....

اون بعد مرگ پیامبر چقدر تفرقه کینه ازار اذیت کردن

کلا مردم کوفه و مکه بد کردن

پیشنهاد میکنم تجارب NDE یا همون تجارب نزدیک به مرگ رو دنبال کن

با تجارب ایرانی هم شروع نکن تا خیالت آسوده باشه عقاید مذهبی توش دخیل نیست

به سایت جهانی NDE مراجعه کن و با مترجم فارسی تجربه ها رو بخون

گزارش کردن و اثبات شده در حالتی که توی کما بودن یا گواهی فوتشون صادر شده و جسم در شرایطی بوده که هوشیاری نداشته و نمیتونسته ببینه و بشنوه و درک کنه ،حقایقی رو حتی کیلومترها دورتر از جسمش دیده و شنیده

یعنی حتی یه آدم سالم نمیتونه همزمان بدون هیچ وسیله ارتباطی هم اینجا باشه هم چند تا خیابون اونورتر ببینه چه خبره

اما این افراد گزارش کردن با اون شرایط جسمانیشون واقعیتهای همین دنیا رو تونستن ببینن و درک کنن

و این یعنی چیزی غیر از جسم این ادراک رو تجربه کرده 

برنامه زندگی پس از زندگی هم که تلویزیون ایران پخش میکنه هدف سازنده ش همینه که اینو اثبات کنه

در حالی که خیلیا فکر میکنن یه عده جمع شدن دور هم خاطره تعریف میکنن

اما سازنده ش با سند و ادله محکم اثبات میکنه که جسم تجربه گرها در ادراک چیزی که تجربه کردن نقشی نداشته و با چیزی غیر از جسم به اون تجربه رسیدن

و این جسم چیزی ورای عالم ماده و این طبیعته

چیزیه که راه پیدا میکنه به جهانی غیر از این جهان

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
در کل توش خیلی تهدید زیاد هست میدونم خدا هست خدا مهربونه و خیلی جاها حواسش بهم بوده و بدجوری هوامو ...

میتونم بدونم دقیقا کجا گفته زنها رو بزنید؟!

آره بهشت و عسل و... هم هست منظورم بیشتر تهدید و استرس هست

حالا تو اون یکی بهت گفتم اصولا به این قضیه نمیشه گفت تهدید 

ولی چندتا آیه حتی از این قضیه خوندی؟ آیا تعدادی مقایسه کردی؟ 

تو قران یه جاهایی داستان تعریف شده برای عبرت ، یه جاهایی وعده و تشویق ، یه جاهایی نشون دادن عواقب کارهات(که بعصیا میگن تهدید ولی بنده و آیات عظام مخالفیم🦦[خود شاخ پندارم خودتی])

و خب تعداد حتی همین چیزایی که سما بهش میگی تهدید خیلی کمتره حتی اگه باشه 

اینو بیشتر برا سیاه نشون دادن قران میگن وگرنه وقتی بخونی معانیشو واقعا همچین چیزی به این گستردگی که میگن نیست اصلا

🤌🫀

تفسیر معتبر پیدا کن بخون عزیزم 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

در کل توش خیلی تهدید زیاد هست میدونم خدا هست خدا مهربونه و خیلی جاها حواسش بهم بوده و بدجوری هوامو ...

اونا تهدید نیست. تذکره. مثلا آدم به بچش می گه اگه به اتو دست بزنی دستت می سوزه ها . . . . اگه بی دقت از خیابون رد بشی تصادف می کنی ها . . .  اگه موقع راه رفتن جلو پاتو نگاه نکنی زمین می خوری ها . . . هر عذابی هم اون دنیا باشه نتیجه عمل خودمونه که تو این دنیا حالیمون نمیشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)