2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 123 پست
من دلیل و برهان خواستم عزیزم

من یه سال نماز و همه چی ترک کردم باور کن چهرم تاریک و زشت شده بود انگار یه نوری از صورتم برداشته شده بود از خودم بیزار شدم همش باخودم درگیر بودم و یه حس بدی تو قلبم داشتم دوباره رو آوردم بهشون همون روز  خدا جوری واسم ساخت همه چیو که هنوز نتونستم حتی یه لحظه نماز و قرآن و . ترک کنم

از یه طرف افسردگی گرفتم  یه شب خواب دیدم که قرآن میخونم و تو خواب حالم خوبه و شبش با دل شکسته خوابیده بودم الان که تصمیم به حفظ قرانرفتم همه برکتش دارم تو زندگیم حس میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم چطور مشکلاتم رو حل کنم

یعنی تاحالا همه مشکلاتتو با فکر و تدبیر خودت حل کردی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

تو حق میگی 

کسی که نخواد ایمان بیاره و قانع بشه هیچ جوره قانع نمیشه

حرف های امثال من بدرد کسی میخوره که به دنبال اطلاعاته نه مجاب شدن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اعتقاد و ایمان یه چیزه قلبیه به نظرم خود خدا باید نورشو بندازه تو دلت اینکه کسی سعی کنه اعتقادشو تح ...

تا اونجا ک من میدونم پیامبر با برهان مردم بی دین رو دین دار کرد

بقیه رو هم به زور شمشیر

شما وقتی یه کار هنری یا یه ساختمون زیبا مشاهده میکنید،متوجه هستید که قطعا این یه سازنده داره و هیچوقت واست سوال نمیشه که این چطور به وجود اومده و آیا سازنده داره یا نه؟؟!

جهان با این همه عظمت، زیبایی و ریزه کاری قطعا سازنده قدرتمندی داره که ما بهش میگیم خدا

تا به حال برام پیش نیومده بخوام خدای یکتا رو به کسی معرفی کنم

ولیکن منم یک انسانم در رنج آفریده شدم به فرمایش خود قران

گاهی در سربالایی زندگی گاهی سراشیبی سیر میکنم 

اونجایی از زندگی رو بیشتر دوست میدارم 

که فشاری روی منه که دردش رو با درد دل با خدای خودم سهیم میشم 

تشکر میکنم که هست

شنوا ،بینا و توانا 

حتی اگر فقط بشنوه و مشکلم حل نشه 

بازم برنده منم

که دردمو باهاش شریک شدم ،سبک شدم

وگرنه اون سنگینی درد منو میکشت

تا اونجا ک من میدونم پیامبر با برهان مردم بی دین رو دین دار کردبقیه رو هم به زور شمشیر

هیچکس با زور شمشیر دین دار نشد

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم