2777
2789

مادرشوهرمو سه تا دخترای دیگش با مار کبری هیچ فرقی ندارن خودشیفته و خودخواهو حسودن 

ولی خواهر شوهر کوچیکم برعکس همشونه البته بین خواهرا کوچیکس ۳۵سالشه و مجرده 

خیلی ارومو مودبه 

خودشم خوب می‌دونه مقصر اصلی خانوادشن و غیر مستقیم گفته 

من اینهمه با مادرو خواهراش دعوا کردم تو روشون وایسادم بازم احترامم سرجاشه منم برا اون اینجوریم 

حتی خیلی کمکمون کرده 

حسابداره 

روز عروسی ۱۰تومن پول داد به شوهرم که داشته باشه پیشش کم نیاره 

موقع اجاره مغازه شوهرم ۲۰تومن لازم داشتیم من میخواستم طلامو بفروشم نزاشت خودش ۲۰تومن داد هنوزم پولشو ازمون نخواسته 

یا رفت برامون وام برداشت که خونمونو تکمیل کنیم 

ولی یکی از رفتاراش یکمی ناراحتم میکنه 

مثلا با من کاری داشتع باشه به من زنگ نمیزنه اول زنگ میزنه به داداشش میگه که اون به من بگه 

من تلگرام باز کردع بودم تلگرامم خودبه خود تو بعضی گروها مخاطبامو اد کرده بود مثلا عوض اینکه به خودم زنگ بزنه بگه این شماره توعه یا نه از شوهرم پرسیده 

یا مثلا اگه بخواد با من جایی بره زنگ میزنه به شوهرم میگه که اون به من بگه 

حتی برا اینکه بخواد بفهمه خونم یانه زنگ میزنم از شوهرم می‌پرسه که خونس من برم بالا یا نه

نمیدونم اسم رفتارشو چی بزارم بنظرتون چرا اینکارو میکنه؟

اینقد حساسی ک خوبیا تو‌جشمت نمیاد همین کار تو چشمت اومده؟؟

پس معلومه دعوای دیگت با ابجی و مامانش هم شما مقصری 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی تعارف و رودروایسی داره باهات

اره خودم ته دلم این فکرو میکنم ولی همیشه جوری باهاش رفتار میکنم میگم میخندم احترامشو نگه میدارم که باهام راحت باشع

ناراحت نشو خواهر شوهر منم همینه.

عمم هم نسبت به مادرم همین مدلیه.

خواهر شوهر حتی خوبشم یه جایی باید نشون بده خواهرشوهریشو دیگه!

من که عادت کردم میگم همین که دخالت نمیکنه توی زندگیم جای شکر داره.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شاید پیش مادرش نمیشه به تو زنگ بزنه

یا شایدم  میگه تو توی رودربایستی گیر نکنی کار داشته باشی جایی بعد بگی نه ندارم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خواهر شوهر منم باهام رودوایستی داره اینجوریه به شوهرم زنگ میزنه اما من اصلاااا ناراحت نمیشم و اینکه خواهرشوهرت دقیقااا خوده خود منه منم همینجور واسه داداشام مایه میزارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اینقد حساسی ک خوبیا تو‌جشمت نمیاد همین کار تو چشمت اومده؟؟پس معلومه دعوای دیگت با ابجی و مامانش هم ش ...

نه عزیزم نگفتم ازش ناراحتم یا به دل گرفتم 

اتفاقا میخوام باهاش جوری رفتار کنم که باهام راحت باشه فقط میخوام نظرارو ببینم چجوری باهاش خوب باشم خوبیاش جبران شه

منم به زن داداشم زنگ نمیزنم چون شاغله و نمیدونم کی وقت داره کی نداره

یا پیام میدم یا به داداشم زنگ میزنم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چقدر عجیبیهمه چی رو ول کردی برای خودت دغدغه الکی جور کردی چرا به من زنگ نمیزنه و....

عزیزم فقط میخوام نظراتو ببینم که چه رفتاری باهاش بکنن باهام راحت باشه و خوبیاش جبران شع

آدمی که انقدر هواتونو داره بنظرم اینکارو میکنه که شما معذب نشی...

مثلا میخواد باهات بیرون بره به همسرت میگه که به شما بگه که اگه نتونستی تو رودروایسی نمونی...

یا بابت تلگرام یک وقتی برداشت بد نکنی...

من رفتارشو از روی بدی نمیبینم

اگه دوسداری با خودت مشورت کنه به همسرت بگو به خواهرش بگه خودش با شما مطرح کنه که میخواید باهاش بیرون برید یا نه...بهونه بیاره دستش بنده و نمیتونه خودش بپرسه...چند بار اینکارو کنه و خواهرش به شما زنگ بزنه دیگه عادت میکنه...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
روی رفتارش اسم نزار به نظرم اون منظور بد یا خاصی نداره

نه گلم اسم نمیزارم اتفاقا خیلیم دوسش دارم ولی خب دوست دارم باهام راحت باشه برا اینکه باهام ارتباط بگیره اذیت نشه