2777
2789
عنوان

وایی همکلاسیم ابله مرغون گرفته

112 بازدید | 29 پست

دستشو زد به مانتوم چیکار کنم؟؟ 

چیکار کنم نگیرم 

الان سرم کمی درد میکنه با خارش بدن گرفتم یعنی مبتلا شدم؟ 

کاربرخاموش1399

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قبلا نگرفتی که مبتلا میشی ولی دوره کمون داره یعنی به این سرعت متوجه نمیشی گرفتی یا نه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

اگر قبلا نگرفتی که مبتلا میشی ولی دوره کمون داره یعنی به این سرعت متوجه نمیشی گرفتی یا نه

اون الان 2یا3هفته اس گرفته 

من کنارش زیاد نمیرم یه روز درمیون 1ساعت میرم امتحان میدم

کاربرخاموش1399
اون الان 2یا3هفته اس گرفته من کنارش زیاد نمیرم یه روز درمیون 1ساعت میرم امتحان میدم

اون تو دوره انتقاله دیگه مخصوصا اگر جوشاش خشک نشده باشه 

ویروسش از طریق تنفسم پخش میشه تو اینترنت درموردش بخون خیلی مسریه حتی اگر ماسک زده باشید هم امکان ابتلا بازم هست 

اگر خیلی نگرانی میتونی ازمایش انتی بادی علیه ابله مرغون ای جی جی و ای جی ام بدی ببینی اول اینکه مبتلا شدی یا ن دوم اینکه بدنت انتی بادی داره یا نه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

باشه عزیزمهمش سرچ میکنم چیکار کنیم رد جوش ابله مرغون نمونه

منم بچه بودم گرفتم و خب یه ردایی ازش مونده ولی خیلی نه 

اگه می‌خوای ردش رو پوستت نمونه دونه‌هایی که رو دستت زده رو نکن