2777
2789

پسری ک  قبلا فقط یه سلام خشک و خالی میکرده 

ولی جدیدا یه جوری شده 

چند ثانیه زل میزنه به چشام 

یا وقتی دارم حرف میزنم ،   نگاه م میکنه لبخند میزنه 

یا از کنارم رد میشه میگه خوبی ؟؟

قبلنا اینجوری نبود 

اشنا خانوادگیمونه 

پسر دوست داشتنی هست 

فقط چون میدونم خوانوادش فقط فامیل  میگیرن 

تازه دختر کم سن و سال هم باشه 

من فکر کنم ۳ سال شاید ازش بزرگترم باشم ..

با اینکه پسر درجه یک  و خوبی  هست ، میخوام عاشقش نشم 

من آرزومه این پسر ، ولی چون میدونم سهمم نیست میخوام عاشقش نشم 

سنمون هم کم نیست هردو ۲۸ رو رد کردیم 

اعتمادی به نگاه پسرا ندارم 

اوایل توجه نمیکردم ولی سر موضوعی متوجه شدم ، حسش واقعیه ..

چه رفتاری کنم ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

جلوجلو فکری نکن. مسئول رفتاز دیگران نیستی و کسی بخواد چیزی بگه می‌تونه رک و مستقیم بیاد و بگه. نه ذهنت رو درگیر کن نه بهش فکر کن. فقط زندگیت رو ببر جلو و به زندگی خودت فکر کن این‌جوری نتیجه‌ی بهتری می‌گیری

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط فقط خودت رو درگیر نکن، فاصله بگیر و فکر نکن عاشقش میشی. اگه سهمت نیست، بهتره روش حساس نشی. نگاه‌هاش ممکنه واقعیت داشته باشه ولی تو دست خودتی که گیر ندی یا ندی. راحت باش، کنترل دست توئه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خوراکی بخور خوب میشی 🥯🥞🍖🍔🌭🍕🌯🌮🍟🍙🍜

دلت خوشه ها 😂😊😊🥰🥰🥰🥰

اتفاقا از حموم اومدم ، میخوام برم اول وضو بگیرم بعد خوراکی بخورم 

🌹

با این شرایط فقط خودت رو درگیر نکن، فاصله بگیر و فکر نکن عاشقش میشی. اگه سهمت نیست، بهتره روش حساس ن ...

مچکر 

بله درسته 

از یه طرفی میخوام یه جوری نباشم ک فکر کنه دوسش ندارم 

من اصلا فکرشو نمیکردم ایشون از من خوشش بیاد 

اراده کنه هر دختری عاشقش میشه و بله میگیره 

پسر سبکی هم نیست ، چارچوب داره 

واا خب شاید دوست داره بنده خدا

من همیشه ته داستان دوست داشتن برام مهمه 

من هیچ راهی برای رسیدن بهش ندارم 

مگر خدا معجزه کنه 

ارزومه همچین پسری ، ولی نمیخوام تهش قلبم بشکنه