2777
2789
عنوان

پیام دادن به کراش

86 بازدید | 18 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم،من مذهبیم و اونم مذهبیه

از یه طرف مامانم میگه پیام نداده اگه جواب مثبت هم بهت بده ممکنه بزنه تو سرت که تو بهم درخواست دادی،واقعا موندم چیکار کنم

هیچ وقت بخاطر یه پسر غرورتو زیر پا نذار

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام نده

هرکسی ظرفیت اینو نداره ک بهش ابراز علاقه کنی

منتظر بمون، نمیتونی هم ب نفرو واسطه کن

دیگه نمیدونم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

پیام ندههرکسی ظرفیت اینو نداره ک بهش ابراز علاقه کنیمنتظر بمون، نمیتونی هم ب نفرو واسطه کندیگه نمیدو ...

اگه پیام ندم،میدونم که پیام دادن اون یه درصده

چون من سر به زیرم و تو اینیتا اینا هم نیستم

دانشکده‌هامون هم فرق داره،تو بیمارستان هم خیلی کم احتمال داره همو ببینیم

اگر واقعا دوستش داری بهش پیام بده اگر واقعا عاشقش هستی..

نذار زندگیت با حسرت بگذره

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر واقعا دوستش داری بهش پیام بده اگر واقعا عاشقش هستی..نذار زندگیت با حسرت بگذره

اینجوری نیستم بگم که اگه اومد جلو تمومه،میخوام بشناسمش

ولی شرایطش همون چیزیه که میخوام،حالا اخلاق و اینا رو نمیدونم

پیام بهش بدی چیزایی ازش میبینی که مسلما دیگه کراشت نمیمونه😂🤌🏻#تجربه

همینو میخوام

ذهنم خیلی درگیره،میخوام یا صفر بشه یا صد،از بلاتکلیفی خوشم نمیاد

آخه این چه مصیبتی بود تایم امتحانات🤦🏻‍♀️😂

اینجوری نیستم بگم که اگه اومد جلو تمومه،میخوام بشناسمشولی شرایطش همون چیزیه که میخوام،حالا اخلاق و ا ...

خب اگر مطمعن نیستی برای چی میخوای پیام بدی؟؟ 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

غیر مستقیم وارد شی چی؟تو پیجش هر از گاهی فعال باش تا ببین چی میشهواسه من جواب داده بود اما هم عقیده ...

من اینستا ندارم،از اونم بگذریم نمیخوام حس کنه میخوام بهش بچسبم و پیکمی بازی دربیارم

واقعا موندم چیکار کنم😭😭