2777
2789
عنوان

من همیشه فکر میکنم به

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 58 پست

یجور دیگه خودتو سرگرم کن تو اتاق تنها نشین بیا پیش خانواده ات چند ساله دیگه وقتی ازدواج کنی میبینی زندگی واقعی و رابطه ی بین زن ومرد اینقدر هم رمانتیک نیست و تو ذوقت میزنه  اصلا این چیزها یادت میره

نه چه اشکالی داره خانم یه شخصیته و علاقه شما بهش

مشکل من اینه که واردمیشم به جزییات

آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان! توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچولویی که

چکار کنم  نیاز داشتم به اینجا

آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان! توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم  

چکار کنم نیاز داشتم به اینجا

منم بچه بودم صحنه بوسیدنشون رو که دیدم خیلی برام جالب بود 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

همون چیزی که گفتین

گفت خیلی به جزییات زندگی جودی فکرمیکنم 

گفتم الان که تو گفتی منم  ارم فکر میکنم همین 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چه جزییاتی؟؟

مثبت 18!

یجور دیگه خودتو سرگرم کن تو اتاق تنها نشین بیا پیش خانواده ات چند ساله دیگه وقتی ازدواج کنی میبینی ز ...

اخه من اکثر روز ها تنهام.معمولا هم میرم پیش هوش مصنوعی و بهش ایده میدم داستان بسازه.داستان هاشهم جالبن!باز من الان خیلی به مثبت 18 فکر نمیکنم ولی گفتم که به چیز های بد دیگه ای فکر میکنم.ولی اون که تو ذوفم میخوره رو نمیدونم چکار کنم  

فکر نکن😂😂🥴🥴

نمیشه!یعنی میشه ولی من خیلی خوشم میاد از این کار.تازه مامانم نمیدونه که حتی من بلدم این چیزا رو