2777
2789
عنوان

صبحانه با زرافه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5005 بازدید | 107 پست
عه دیشب نگاه نکردم چ بد برا اینمه ادامش بدن همه چیزای فصل قبلو پاک. کردنمنم دلم برا مجتمع کیریزانتل ...

منم اونجا تو اون مجتمع بودن و بیشتر دوس داشتم، حالا امروز تکرارشو ببین ساعت ۱۲، صدبار تکرار داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بنظر من کاملا چرت بی مفهوم و مسخره بود کاش یکی که قشنگ معنیشو فهمیده حداقل یه توضیح میداد ولی ج ...

منظورشون تیکه های+۱۸ شه فک میکنن ما اونارو نفهمیدیم که میگیم مسخرست

هفتاد سی یا زودپز قشنگ بودن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

وای ن من دوس داشتم چرا 😬البته ن بعنوان طنز بعنوان کار صحت

من یاد فیلم قیف افتادم

من رو فیلمای طنز سختگیر نیستم نگاه میکنم بره ولی این دوتا فیلم خیلی بی محتوا و مسخره بودن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

منظورشون تیکه های+۱۸ شه فک میکنن ما اونارو نفهمیدیم که میگیم مسخرستهفتاد سی یا زودپز قشنگ بودن

نه من دیگه ۴۰ سالمه فهمیدم اون تیکه ها رو 😅😅ولی میگن معناگرا بوده 

خب باشه معناگرا بوده اگر معنیشو فهمیدین بگین ما هم بفهمیم 😁😁😁زودپز دوس نداشتم ولی هفتاد سی خوب بود 

من چندین فیلم ایرانی رو دیدم مثل مفت بر ،هفتاد سی ، صبحانه‌ای با زرافه ها و چندین فیلم دیگه .نه تنها کمدی نبودن بلکه روی مخ بودن.

حالا همزمان با اینکه فیلم هندی رو دوست ندارم چند تا فیلم هندی دانلود کردم دیدم.اخرش به چیزایی رسیدم که مفید بود.تقلا نکردن در لحظات بحرانی زندگی و اینکه صبر کنی

اینکه کاری که در راه درست و یا به عبارتی در راه خدا باشه در راه انسانیت باشه هرکاری کنی مشکلی برات پیش نمیاد 

اینکه برای بدست آوردن چیزی تلاش کنی 

و....