2777
2789
عنوان

صبحانه با زرافه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 107 پست

فامیل سروش صحتی یا خودش😂 چون واقعا مسخرس

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

با دافنه میریزه رو هم کلا از خانواده دوعا حااالم بهم. میخوره یه مشت زن ک عقده مرد دارن و دنبال مرد پ ...

وای با اون دافنه ی لاغرمردنی؟؟؟ من فکر کردم اونه با مته خان دوست شه، سولمازخانم که خوبه اتفاقا فقط اون توشون عاقله

اون زنه همسایشون بریل چی میشه خیلی مشکوکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با اون دافنه ی لاغرمردنی؟؟؟ من فکر کردم اونه با مته خان دوست شه، سولمازخانم که خوبه اتفاقا فقط ا ...

ن بابا من از سولماز متنقرم پیره زن هرکی براش نوشابه باز میکنه میگه این خوبه همش دنبال پول عامر

تز اذرخش و دخنرا شو خواهرش و ننش هشمون پولکی ان

دافنه معشوقه فاتح میشه

اونم نرمال نیست بریل انگار از عامر حامله هست میره با عامر میخوابه یجا دیدم داشتن همو میبوسیدن

ن بابا من از سولماز متنقرم پیره زن هرکی براش نوشابه باز میکنه میگه این خوبه همش دنبال پول عامرتز اذر ...

یا خدا بریل و عامر؟؟ چطور به آذرخش خیانت میکنه

سولماز فکر کنم بخاطر آلزایمرش چرت و پرت میگه هی پول پول میکنه قبلا اینجوری نبود، بچش بدنیا میاد آذرخش؟

یا خدا بریل و عامر؟؟ چطور به آذرخش خیانت میکنهسولماز فکر کنم بخاطر آلزایمرش چرت و پرت میگه هی پول پو ...

بنظرم سولماز زوال عقل گرفته تازه داره خود وتقعیشو. نشون میده حتی از قیافشم بدم میاد یاد لاک. پشت میوفتم😁😁😂

والا نمیدونم تا اینجاشو میدونم ولی فیلمه باگ داره مثلا اومدن گیرایی و ازدوتجش خیلی بیخود بود همش منتظر بودم علتشو نشون بده هیچی به هیچی خب علت ازدواجش با دوعا چی بود خودش میرفت خونه باباش با نامادریش میریخت رو هم دیگه چیکار ب دوعا داشت الانم بریل امیدوارم عین گیرای بیخودی نبا‌شه

بنظرم سولماز زوال عقل گرفته تازه داره خود وتقعیشو. نشون میده حتی از قیافشم بدم میاد یاد لاک. پشت میو ...

دقیقا مام هی میگفتیم وجود گیرای و زن باباش تو فیلم چه اثری داشت هیچی، ترکیه ایا گاهی یه کارایی میکنن آدم میگه خلن، مثل سریال رخت چرکا یدفه موضوع فیلم و عوض کردن پریدن جلو

دقیقا مام هی میگفتیم وجود گیرای و زن باباش تو فیلم چه اثری داشت هیچی، ترکیه ایا گاهی یه کارایی میکنن ...

میدونی گاهی میبینی بازیگر لفت میده مثلا عبی نقش اولی واقعا سکته کرده بود رفت تو ای سیو یا بازیگر با فیلم دسگه قرار داد میبنده

اتفاقا سبد رخت چرک باحال شد پولدار شدن دیگه پولشونم مال خودشون یابوز با رضایت داده حالا نشون میده بقیش ببینیم چی میشه موراد و بچه خیریه😂😂

دقیقا مام هی میگفتیم وجود گیرای و زن باباش تو فیلم چه اثری داشت هیچی، ترکیه ایا گاهی یه کارایی میکنن ...

سبد رخت چرک. همه جی معلوم شد دیگه خواستن ادامش بدم رفتن فصل جدید موضوع جدید باز کردن برا این

میدونی گاهی میبینی بازیگر لفت میده مثلا عبی نقش اولی واقعا سکته کرده بود رفت تو ای سیو یا بازیگر با ...

دیشب که خیریه گفت بچم سقط شده، من عاشق یاووز بودم دیگه نیس، فیاض باحال بود اونم دیگه نیس هیچکدوم نیستن فقط اسماعیل هس

میدونی گاهی میبینی بازیگر لفت میده مثلا عبی نقش اولی واقعا سکته کرده بود رفت تو ای سیو یا بازیگر با ...

مرات م که مدینه گفت با نیل رفته فرانسه یه دوس دختر جدیدم داره

دیشب که خیریه گفت بچم سقط شده، من عاشق یاووز بودم دیگه نیس، فیاض باحال بود اونم دیگه نیس هیچکدوم نیس ...

عه دیشب نگاه نکردم چ بد برا اینمه ادامش بدن همه چیزای فصل قبلو پاک. کردن

منم دلم برا مجتمع کیریزانتل تنگ. میشه😂😂