2777
2789

داشتم با شوهرم جلوی چشمش تو اینستا می‌گشتم و بهش پستای خنده‌دار نشون میدادم، خواستم یه پست رو براش بفرستم دیدم یه اکانت پسر اومده بالا خودم تعجب کردم رفتم نشونش بدم که من با این یارو حرفی ندارم رفتم تو چتش دیدم به هایلایت یه هفته پیشم ری‌اکشن لایک نشون داده، من از همون یه هفته قبلش هیچ استوری‌ای نذاشته بودم

حالا ازینش که خوشم نیومد و میخواستم همونجا بلاک و آنبلاکش کنم

ولی یه پیام بود واسه ۴ سال و نیم پیش که من اون موقع اصن با شوهرم نبودم و نمی‌شناختمش. یارو در ریپلای به استوری پیام داده بود خوشگل شدید. اصلاااا اینو یادم نبود. منم اون موقع پیامشو لایک کرده بودم و جواب نداده بودم

این یارو هم‌دانشگاهی سال بالاییمون بود و من اصلا تا حالا از نزدیک و حضوری ندیده بودمش چون اون موقع دانشگاه مجازی بود

استوری‌ای هم که ریپلای کرده بود و اون حرفو بهش زده بود عکس معمولی خودم و دوستم بود که با هم رفته بودیم بیرون و با لباسای بیرون و مناسب بود همین

حالا شوهرم از بعد دیدن اون قهر کرده

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بزار جاش . چ واکنشی داشتی و دوست داشتی همسرت چجوری از دلت دربیاره همون کار و بکن

ماشالله شوهرم بعد عقد هم کل دخترای دانشگاهو زیر نظر داشت و همشونو همچنان فالو کرده بود، آمار همشونو هم مداوم داشت به‌صورت فعال استوریاشونو چک میکرد

منم چند باری بهش گفتم دیگه الان ازدواج کردی مثل قبلاً که نیست، واسه چی هنوز اینا رو دنبال میکنی؟ 

چند باری سر همین حرفم قهر کرد و دعوا راه انداخت منم دیگه گیر ندادم تا خودش فهمید و اونا رو آنفالو کرد

قبلا چیزای بدتر ازین از شوهرم دیدم و اینجوری مسخره‌بازی در نیاوردم، وقتی تو رابطه بودیم واسه یه دختره قلب فرستاده بود، وقتی من حاضر و آماده منتظرش نشسته بودم که طبق قرار قبلی بریم دوتایی بیرون آقا تو ماشین اون دختره نشسته بود که برسونتش به جایی که ماشین من پارکه که با اون ماشین بیاد دنبال من بدبخت!!!

ولی جرئت ندارم اینا رو بگم که، چون چنااااان شری به پا میکنه چنان کولی‌ بازی‌ای در میاره کههه واااای من کااااری نکردم تو به من اعتماد نداری من ازون آدماش نیستم، سر همین کتکمم زده

ماشالله شوهرم بعد عقد هم کل دخترای دانشگاهو زیر نظر داشت و همشونو همچنان فالو کرده بود، آمار همشونو ...

عزیزم پس حالا نوبته توعه . با میتونی اینارو ب روش بیاری و با آرامش بگی من درکت میکنم چون دوسم داری حساس شدی و فلان . یا اینکه مثه خودش دعوا بندازی و بگی بهم اعتماد نداری و دست پیش بگیری ناراحت شدی . ولی بنظرم بیخیال نباش چون عادت می‌کنه بازم قهر کنه سر این مسائل 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم پس حالا نوبته توعه . با میتونی اینارو ب روش بیاری و با آرامش بگی من درکت میکنم چون دوسم داری ح ...

اصلا نمیذاره اونا رو به روش بیارم پدرمو در میاره

خیلی زرنگه

من واقعا حس میکنم این همه حساسیت شاید به خاطر اینه که کافر همه را به کیش خود پندارد

همیشه ادعاش میشه من ازوناش نیستم و من خیلی خوب و وفادارم و تو حق نداری در مورد من هیچی بگی

ولی چطور میشه از مردی که زنشو میزنه و حد و مرزی برای بی‌احترامی نداره انتظار این موردو نداشت

اصلا نمیذاره اونا رو به روش بیارم پدرمو در میارهخیلی زرنگهمن واقعا حس میکنم این همه حساسیت شاید به خ ...

حق داری عزیزم . ی چیزی بهت میگم تا تهش خودت بگیر و برو . نترس نترس نترس از هیچی نترس از دعوا نترس از کتک کاری نترس از جنگ نترس از مغلته و بی محلی و فحش و تهمت نترس . نترسی همیشه جلویی بترسی همیشه باید بترسی و تو سر خور باشی . 

حق داری عزیزم . ی چیزی بهت میگم تا تهش خودت بگیر و برو . نترس نترس نترس از هیچی نترس از دعوا نترس از ...

می‌ترسم چون یک‌سال کاااامل دعوا گرفتم و کتک خوردم و خورد و نابود شدم

کل بدنم از موقعی که با شوهرم ازدواج کردم بهم ریخته و چند جا کیست درواردم از بس آزارم داده

می‌ترسم چون یک‌سال کاااامل دعوا گرفتم و کتک خوردم و خورد و نابود شدمکل بدنم از موقعی که با شوهرم ازد ...

😑عذرخاهم عزیزم ولی چ دلیلی برای موندن داری ؟ بچه داری ؟ 

میبینی وقتی از اول ترسیدی و کوتاه اومدی هرروز وقیح تر شده . منم همین بودم . یکی بهم گفت نترس از مرگ ک بالاتر نیست . واقعنم همین بود ازون موقع هرکاری ک شوهرم صداش برد بالا من بردم بالاتر دفع اول و دوم و سوم جدی نگرفت کتک زد قهر کرد رفت خیانت کرد ولی فهمید این تو بمیری ازون تو بمیریا نیست . من بخاطر بچه ها م موندم . دروغ چرا دوسشم دارم