2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بخوای گاهی خیلی به خانمای خانه دار حسادت میکنم، من شاغل هستم و به اضافه تموم کارای خونه و مهمان و بچه داری و اینا یک شیفت سر کارم، وقتم خیلی پره و کمتر میتونم به خودم برسم و یا کارای مورد علاقمو انجام بدم ، گاهی واقعا احساس خستگی میکنم و کم میارم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اگر یه هفته خونه بمونی نظرت عوض میشه

بخدا همین دیروز داشتم به همسرم میگفتم دلم میخواد یه هفته خونه بمونم و هیچ جا نرم ، گاهی برای یه اصلاح ساده وقت نمیکنم برم آرایشگاه، نمیتونم برم به مامانم سر بزنم، دلم خیلی تنگه، نمیتونم برم پیش خواهرام، همه پیش همن من وقت ندارم هیچوقت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

برو تو کافه ای جایی کار کن انلاین شاپ بزن برو ببردن بچه هاتو ببر به بچه هات هنر های جدید یاد بره برو استخر کلاس هایی که دوست داری رو برو مثل موسیقی شنا ورزش یا باشگاه برو یا تو یوتیوب فیلم های یوگا ببین ولی بایشگاه بهتره 

ابنجوری خوب نیست هر ردزت مثل هم باشه