سلام پسرم ۱۰ سالشه. اصلا شب دوست نداره بخوابه.من از سالی که مدرسه میره خیلی حرص خوردم.چون از ساعت ۱۰ شب میگم پسرم وقت خوابه. برق ها خاموش.میره تو تخت. ولی هی پامیشه راهمیره.برقها رو روشن میکنه.تلویزیون روشن میکنه.میره آشپزخونه میگه گشنمه. حالا تازه دو ساعت نیست شامکامل خورده.میره یک چیزی میخوره. باز میاد به بهانه مسواک.دستشویی. خلاصه هی میره و میاد بزور ساعت ۴ صبح میخوابه. هی میگه خوابم نمیاد. از مدرسه میاد هم فورا میخوابه هر کار میکنم نخوابه گوش نمیده. چون خوب شب ۳ ساعت خوابیده دیگه. یعنی شده روش آب ریختم بیدار نشده. و مجدد شب نمیخوابه. دیگه از دستش دارم دق کنم.بچه مگه اینجور باید باشه. من خونه دوستام رفتم دیگه.دیدم مادره فقط با ابرو اشاره کرد وقت خوابه.اصلا به مهمون ها کاری ندارن مستقیم میرن تو اتاق و میخوابن. ولی پسر من.مدام میگه نه. دلم نمیخواد. خوابم نمیاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر کلاس پنجمه و شب دوست نداره بخوابه و چون بیدارکردن و مدرسه فرستادنش با باباشه ده و نیم که میشه شوهرم گیر میده بهش تا بره تو تخت ولی دیگه بره تو تخت بیرون نمیاد میخوابه شمام بگو باباش بهش سخت بگیره تا بخوابه
صبح زود بیدارش کن بعد نهار یساعت بخوابه باز بیدارش کن تا شب
بآور کن ظهر میخوابه خودت و بکش.بیدار نمیشه که نمیشه. بخاطر همین خواب ظهرش هم کلی حرص میخورم.قلبم درد میکنه دیگه. والله پدر و مادر ما چقدر خوشبحالشون بود.میگن هر چی کنی به سر خودت میاد.ولی ما اصلا پدر و مادرمون و اذیتم نکردیم. نمیدونم چرا این بچه اینجوره
منم یکساعت باید میش بچه هام بمونم قصه و دلگرمی و حرف و....و در اخر با تهدید تا بخوابن
دخترم که ۱۰سالشه مسترسه تنها بخوابه یه ۴ساله هم دارم باز تا چشماشو باز کرد دید من نیستم جیقش میره هوا
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی