2777
2789

من به سختی راه میرم نمیتونم خم شم بعد شوهرم فقط گفت چی شده کمرت درد گرفته باید رو یه تشک نرم‌تر دراز بکشی ..درحالیکه اون تشک رو شوهرم باید بیاره نه خودم ..بعدش گفت برو حموم زیر دوش داغ با روغن ماساژ بده خوب میشه یعنی من تعجب می‌کنم نمی‌فهمه که من خودم نمیتونم اون باید انجام بده واسم چرا آخه   چرا به فکرم نیست بخدا از درد نمیتونم حتی برم دستشویی الان رفته بیرون نمیدونم کجاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته زندگی با این افراد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا مثل شوهر من ولی درد من بخاطر پریودی بود چون پریودی سختی دارم کمرم انگار شکسته بود انقد درد میکرد اما تنها کاری ک کرد رفت از داروخونه برام قرص گرفت و فقط همین منو میدید شب تا صب از درد خوابم نمیبره ولی بیدار نمیشد بیاد یکم نوازش یا ماساژم بده منم الان سر همین موضوع قهر کردم البته خودش نمیدونه دلیلش چیه یه هفتسس بهش رو ندادم حرف نزدم باهاش تا آدم شه البته ک نمیشه چون مادر جن.. بهش یاد نداده شوهر واس همچین روزایی ب درد آدم نخوره واس چمه بره به درک

دقیقا مثل شوهر من ولی درد من بخاطر پریودی بود چون پریودی سختی دارم کمرم انگار شکسته بود انقد درد میک ...

دوست عزیز شمام دوس داشتی تاپیکمو بخون برا درمان درد پریودی دارو هست

اگه مشکل حادی نبود که معمولا درد پریودی بخاطر کم خونی یا غلظت خون اینا رفع بشه دیگه اصلا نیاز به قرص ندارین 

این دستور هم زود جواب میده یه قاشق غذاخوری عسل با یه قاشق مرباخوری سیاهدونه با یک لیوان آب جوشیده ی ولرم شده  حل کن بخور ولی سعی کن ریشه ای درمان کنی که مجبور نشی هردفعه قرص یا چیزای دیگه بخوری