2777
2789

سلام

یه روز متوجه بد نفس کشیدنای دخترم شدم،تو اون زمان تند تند سرما میخورد،شبا نمیتونست بخوابه،همش دهنش باز بود،یه روز گفتم بزار با چراغ گوشی تو دماغشو ببینم که چیه ک نمیزاره نفس بکشه

دیدم دوتا غده بزرگ تو دماغش بود ک راه نفس کشیدنشو بسته بود

خیلی دکتر بردم همه گفتن پلیپه

یکسال با اسپری بینی و دارو کوچیک میشد

اما دوباره با خوردن چیپس پاستیل نوشابه این بزرگ میشد

تا اینکه یه دکتر بردم ک از بچگی چندباری پیشش برده بودم اما چون یه شهر دیگه بود تاحالا نبرده بودیم

اون دکتر سریعا دخترمو فرستاد برای عکس رادیولوژی،

بعد اینکه عکسو آوردیم گفت دخترت لوزه سوم داره نه پولیپ

به شدت هم بزرگ شده

گفت برو پیش فلان دکتر

دیگه ما بردیم پیش اون دکتر و گفت باید برداشته بشه

ازش پرسیدم چرا اینجوری شده گفت بخاطر خوردن چیپس نوشابه پاستیل پفک

همه ی اینها باعث آلرژی میشه تو بچها

خلاصه هر سه لوزه براشته شد و الان حدودا ۴ ماهه ک بچم راحت میخوابه شبا

با اینکه بعد عمل تا ۴ روز سخت ترین روزای عمر من و همسرم بود اما گذشت و ارزش داشت...

گفتم شاید کمک کننده باشه

هرسوالی دارین جواب میدم🍀

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بگو بچت چند ساله بود عمل کرد خواهر من لوزه داره وحشتناک خروپف میکنه و دهنش بازه دلم میسوزه براش ...

دخترم ۵ سالشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

به نظرت لوزه باعث بوی بددهان میشه

به شدت...بوی بد دهان و بینی...ترشح سبز رنگ از بینی.

دخترم ۵ سالشه

عزیزم پسر من هم از بچگی همینطوره 

ببنیش در کودکی ضربه خورده 

مقداری انحراف و پلیپ هم داره که باید بعد از ۱۸سالگی عمل بشه 

وقتی ۵ ۶ سالش بود بردم دکترای مختلف چند بار عکس رادیولوژی گرفتم گفتن لوزه داره عمل شه درنهایت بردم پیش ی دکتری گفتن لازم به عمل نیست با بزرگ شدنش این لوزه هم از بین میره 

من هم عمل نکردم یعنی ترسیدم اون‌زمان دختر یکی از آشناهامون عمل لوزه کرده بودو متاسفانه فوت شده بودن منم خیلی ترسیدم رضایت ب عمل ندادم 

ولی الان که ۱۲سالشه چند ساله با دهن باز میخوابه 

سریع ی باد بهش بخوره سرما میخوره بینیش کیپ میشه و همش خروپف میکنه 

میخواستم بپرسم پیش چه دکتری بردین شما تخصصش چی بود؟

دکتری که عملش کرد تخصصش چی بود؟ 

چرا میگی ۴روز بعد از عمل سخت بوده مگه مراقبتهاش چجوریه؟ 

میشه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم

پسرمن بوی بد دهان داره دندوناش سالمن میکروب معده هم ندارد یعنی ازلوزه هاشه

بآید ببرید متخصص گوش و حلق بینی

شبا دهن باز میخوابه؟

خرخر میکنه؟

عزیزم پسر من هم از بچگی همینطوره ببنیش در کودکی ضربه خورده مقداری انحراف و پلیپ هم داره که باید بعد ...

عزیزم من دکتر نیستم فقط طبق چیزی که تو اون یکسال تجربه کردم میگم خیلی اشتباه کردی ک نبردی

ببین بچها موقع خوابیدن بسیار زجر میکشن من خودمون متوجه نمیشیم بچها عادت میکنن اما خیلی سخته خیلی

مثل زمانیکه خودمون سرما میخوریم دماغمون کیپ میشه

دکترا به منم گفتن بچت بزرگ بشه لوزه ار بین میبره یا کوچیک میشه

اما نمیتونستم صبر کن

آخه چندسال؟

به ریه هاش به قلبش آسیب میرسه

مدان دهن باز نفس کشیدن خوابیدن غدا خوردن 

من تهرانم پیش دکتر بابک راجی بردم عمل کردم

متخصص گوش و حلق و بینی

بسیار دکتر عالی و کاردرست

کل هزینه ۶ تومن میشد

من بیمه تکمیلی داشتم و هزینه ای پرداخت نکردم 

من هم دخترم در کودکی زیاد سرما میخورد ،گلو درد ،آلرژی و...‌ی سری نفس راحت نمیتونست بکشه دقیقا تو بینیش دو تا دونه بزرگ در نظر بگیری دیدیم بردیم متخصص گوش و حلق و بینی که گفتن لوزه داره و عمل کردیم الحمدالله خوب شد ولی عمل لوزه بهتره در سنین کم انجام بشه ،متاسفانه دکتر هایی که تا قبلش میبردیم هی میگفتن لوزه  نداره و....و مرتب مریض میشد دیگه با تشخیص ی دکتر گوش وحلق وبینی حاذق عمل کرد ولی اگه زودتر عمل میشد بهتر بود هم کمتر مریض میشد ،هم لوزه اینقدر بزرگ تر نمیشد ،در هر حال خدا راشکر 🙏

عزیزم من دکتر نیستم فقط طبق چیزی که تو اون یکسال تجربه کردم میگم خیلی اشتباه کردی ک نبردیببین بچها م ...

آره واقعا دچار عذاب وجدان شدم😔 البته که خودم هم‌چندین ساله گرفتار دردو بیماری هستم 

من ساکن کرج هستم میتونم ببرمش پیش این دکتری که شما میگین 

دکتر راجی رو برم خودشون هم ویزیت میکنن هم عمل؟ 

کدوم بیمارستان عمل کردین شما؟ 

جدا از اینکه بیمه تکمیلی داشتین ۶تومن هم پرداخت کردین؟ یا کلا ۶تومن شد که بیمه پرداخت کرد؟

آره واقعا دچار عذاب وجدان شدم😔 البته که خودم هم‌چندین ساله گرفتار دردو بیماری هستم من ساکن کرج هستم ...

اره عزیزم میتونی ببری

ببین دکتر هم مطب داره

هم تو کلینیک جوادالائمه افسریه میشینه

روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه 

ساعت ۴ به بعد

شما شنبه مثلا باید زنگ بزنی برای دوشنبه وقت بگیری

همونجا خودشون میفرستن یه آزمایش خون قبل عمل و همونجا وقت میدن تو همون کلینیک عمل میکنن...معمولا هم زود وقت میدن.

اگه عکس رادیولوژی داره ببر لازمت میشه

نه کلا ۶ تومن میشد.ما هیچی ندادیم فقط هزینه لباس اتاق عمل و ساک بعد عمل و همینا.و دارو

اره عزیزم میتونی ببریببین دکتر هم مطب دارههم تو کلینیک جوادالائمه افسریه میشینهروزهای شنبه دوشنبه چه ...

عملش بیهوشی داره؟ 

با لیزر انجام‌میشه یا جراحی میشه؟ 

کلینیک خصوصیه شبیه بیمارستان؟ 

عملش بیهوشی داره؟ با لیزر انجام‌میشه یا جراحی میشه؟ کلینیک خصوصیه شبیه بیمارستان؟

بله با بیهوشی کامل

مام از دکتر پرسیدیم لیزر گفت اصلا تو ایران لیزر برای عمل لوزه نیست هرکی گفته دروغه.

کلینیک فوق تخصصی بزن گوگل کلینیک جوادالائمه افسریه شماره تماس و آدرسش میاد ببین خودت

خیلیم تمیزه بیمارستان شلوغه بزرگتره اما اونجا کلینیک تمیز خلوت