2777
2789
عنوان

اگه بچهاتون شبا با دهن باز میخوابن و مشکل لوزه دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست
عملش بیهوشی داره؟ با لیزر انجام‌میشه یا جراحی میشه؟ کلینیک خصوصیه شبیه بیمارستان؟

عکس رادیولوژی داره قدیمیه آزمایشش هم واسه پارساله 

قبل از اینکه برم پیش دکتر راجی میبرم دکتر عمومی هم عکس براش بنویسه هم آزمایش انجام که دادم میبرمشون پیش دکتر راجی که‌معطل اینکارا نشم 

میدونم عمل لازمه 

تا ۱۳ خرداد امتحان داره تموم بشه زود کاراشو میکنم میبرمش حتما 

الهی بمیرم براش چرا زودتر به فکر نیفتادم😔

کاش کلینیک خصوصی شبیه بیمارستان باشه خیالم راحت تره

بله با بیهوشی کاملمام از دکتر پرسیدیم لیزر گفت اصلا تو ایران لیزر برای عمل لوزه نیست هرکی گفته دروغه ...

خب خداروشکر از لحاظ کلینیک خیالم راحت شد 

فقط اگه ممکنه راجب اون ۴روز اول مراقبتهای بعد از عملش چطوره بهم‌میگی ممنون میشم 

خیلی اذیت میشه؟ 

باید چیکار کنم براش؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله با بیهوشی کاملمام از دکتر پرسیدیم لیزر گفت اصلا تو ایران لیزر برای عمل لوزه نیست هرکی گفته دروغه ...

کل عمل چند دقیقه طول کشید؟ 

بعد از چند دقیقه یا چند ساعت به هوش اومد؟

خب خداروشکر از لحاظ کلینیک خیالم راحت شد فقط اگه ممکنه راجب اون ۴روز اول مراقبتهای بعد از عملش چطوره ...

ببین اصلا نگران نباش

به هر حال هر جور فکر کنی گلوعه...خود  دکتر بهت برگه میده برای مراقبت های بعد عمل

ما دخترمو ک آوردیم خونه تا ۴ روز هیچی نمی‌خورد جز آبمیوه

اونم ن هر آب میوه ای

لاغر شده بود

تو همون بیمارستان سه ساعت بعد عمل بهش باید بستنی بدی اما قبلش یکم آب ولرم ک گلوش نرم بشه بعد ذره ذره بستنی

کلا باید چیزای خنک بخوره و داغ نباشه

ممکنه بیاریش خونه بالا بیاره چندبار

اونا همون آب ها و لخته خونایی ک حین جراحی وارد معده شده

اما اگه ادامه دار بود باید ببری دکتر خدایی نکرده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عکس رادیولوژی داره قدیمیه آزمایشش هم واسه پارساله قبل از اینکه برم پیش دکتر راجی میبرم دکتر عمومی هم ...

ببین برای عکس نگران نباش طبقه همکف همون کلینیک عکس میندازن.

آزمایش خون هم همونجا داره

اما چون اونجا عملش فقط با بیمه تکمیلی ما بود من رفتم بیرون انجام دادم ک هزینه ندم

شما بیمه تکمیلی داری؟قبل رفتن حتما سوال کن که با بیمه تکمیلی شما عمل لوزه انجام میشه یا نه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای عکس نگران نباش طبقه همکف همون کلینیک عکس میندازن.آزمایش خون هم همونجا دارهاما چون اونجا عم ...

نه عزیزم بیمه تکمیلی نداریم 

همسرم شغلش آزاده ولی دوتامونو بصورت آزاد بیمه تامین اجتماعی کرده، جداگونه برای دوتامون واریز میکنه. وقتی بصورت آزاد بیمه تامین اجتماعی واریز میکنی از خدمات تکمیلی برخوردار نیستی فقط میتونی دفترچه بگیری که مانگرفتیم درواقع چون فقط باهاش میتونی به بیمارستانهای تامین اجتماعی مراجعه کنی و اونجاهام جای سوزن انداختن نیست و دکتراشم مد نظر من نیست پس عملا داشتن دفترچه تامین اجتماعی چیز بیهوده ایه نهایت وقتی میری پیش دکتر شخصی چهار قلم داروی خیلی ساده رو پوشش بده 

هزینه ش برام سخت نیست میتونم آزاد بدم خداروشکر 

ببین اصلا نگران نباشبه هر حال هر جور فکر کنی گلوعه...خود دکتر بهت برگه میده برای مراقبت های بعد عمل ...

آهان پس چیز زیاد سختی نیست 

خداروشکر پسرم روحیه ی قوی ای داره از پسش برمیاد حتما منو باباش هم که کنارشیم

مرسی عزیزم از توضیحاتت 

انقد اظطراب داشتم همون دیشب نصف شب شوهرمو بیدار کردم شرایط پسرمونو براش گفتم😁 گفت آره حتما میبریمش بعد امتحاناش

تشکر ازینکه تاپیک زدی این موضوع رو مطرح کردی خدا برات خیر بخواد عزیزم دختر عزیزتم حفظ کنه❤❤❤

خداروشکر 

من سنم زیاد شده هیچ دکتری گردن نمیگیره عمل کنه 

قبلا فقط اینا بود الان سنگ دارم از اشتها زندگی افتادم😓

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

آهان پس چیز زیاد سختی نیست خداروشکر پسرم روحیه ی قوی ای داره از پسش برمیاد حتما منو باباش هم که کنار ...

اینم شماره02133152233 دکتر بابک راجی

خبرم کن عمل کردی

انشاءالله که زود خوب میشه.

این دکتر صبح عمل میکنه و غروب مرخص میشه میاد خونه

دکتر دخترم،دخترمو اولین نفر عمل کرد یعنی ساعت ۹

ساعت ۵ هم ترخصیش کرد

دندون قروچه هم داشت؟

اخرا که حاد شده بود بله