2777
2789

من بیکارم ۲۷سالمه و بابام حساسه بیرون کار کنم بیشتر جاهارو گیر میده و دوست داذم سرگرم بشم و درامد کسب کنم 

از یکی شنیدم کوکی پختن و فروختن به کافی شاپ هم درامد داره

خودتون یا اطرافیانتون دیدین؟چطوره؟درامد داره؟کلاس رفتن یا خودشون با اینترنت یادگرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به این فکر کردم

ولی خب کوکی بیرون قیمتی هم نداره 

بعد مگه چند از تو می خرند که با اون قیمت بخوان به مشتری بفروشن ؟

فر خوب هم میخواد 

کیک تولد ایده پولساز تری هست اگر به این کارها علاقه داری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم به این فکر کردمولی خب کوکی بیرون قیمتی هم نداره بعد مگه چند از تو می خرند که با اون قیمت بخوان ب ...

منم کیک تولد دوست دارم ولی اونم کی بیاد ازم بخره

کیک هزینش بیشتره و نمیخوام فامیل هم بفهمه از کجا حمایت بشم

منم کیک تولد دوست دارم ولی اونم کی بیاد ازم بخرهکیک هزینش بیشتره و نمیخوام فامیل هم بفهمه از کجا حما ...

کیک اگر خوب کار کنی همیشه مشتری داری

و به بقیه هم معرفی ت می کنن

و سودش خیلی بیشتر از کوکی و بقیه شیرینی ها هست

فامیل نه ولی به هر حال توی دوست و آشنا باید بگی 

تهران هستی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کیک اگر خوب کار کنی همیشه مشتری داریو به بقیه هم معرفی ت می کننو سودش خیلی بیشتر از کوکی و بقیه شیری ...

اره تهرانم

و توی اشنا نمیخوام بگم چون حمایت کننده نیستن معمولا و دوست هم کم دارم

گفتم کوکی شاید به کافیشاپ‌بدم خوب باشه

هزینه اش آره بیشتره

من کوکی یه بار درست کردم ولی خیلی کره می بره

ببین جواهر دوزی هم‌میتونی انجام بدی

برای مزون

یا مثلا تل و .... درست کنی

اونم اگر حاضر باشی وقت بذاری خیلی خوبه

یکی و میشناسم تقریبا همسن شماست

بعد از لیسانس داره همین کار رو میکنه

پیج اینستا داره و فکر کنم درآمدش خیلی خوب باشه

یه لباس عروس رو سفارش گرفت 

فقط جواهر دوزی شو چند میلیون گرفت

اما کارش تمیزه

اره تهرانمو توی اشنا نمیخوام بگم چون حمایت کننده نیستن معمولا و دوست هم کم دارمگفتم کوکی شاید به کاف ...

اوکی ولی باید رو داشته باشی و بتونی خودت محصولت رو پرزنت کنی خیلی خوب 

راستی کوکی برای مدرسه ها هم میتونی ببری

درست کردی تا حالا ؟ من همش حس میکنم به صرفه نیست

اون یکبار که درست کردم به نظرم گرون در میومد هر یک دونه اش

تو اینستا سرچ کن mohil.cookie یا یه همچین چیزی

البته محیل رو مطمئن هستم

یه خانمی تو کرمانشاه هست که کارش همینه

سفارش کوکی می گیره. و برای یک کافه هم درست میکنه

عههههه راجبش تحقیق کنم پس جواهر دوزیو نمیدونستم

جواهر دوزی الان خیلی خوب شده

اگر خواستی تگم کن برات اسم یه پیج رو پیدا کنم 

دوره آموزشی خوبی داره و خیلی تمیز یاد میده

حتی میتونی بری یه آموزشگاه درس بدی خودت

و سفارش هم بگیری

خوبیش اینه که یه آلبوم نمونه کار درست می کنی و می بری نشون میدی جاهای مختلف