2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گلم 

شیر رو گرم میکنم زرده تخم مرغ و نشاسته و وانیل بعد میریزم تو شیر در حال جوش مدام هم میزنم سفت بشه یکم و غلیط بعد خامه میریزم یه دست که شد میزارم فیریز اگه زعفرونی میخوای باشه قبل فیریز بریز داخل و در طی زمانی که میخواد یخ بزنه هر ۱۵ دقیقه یا نیم ساعت هم بزن کش دار بشه همین

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

بله گلم شیر رو گرم میکنم زرده تخم مرغ و نشاسته و وانیل بعد میریزم تو شیر در حال جوش مدام هم میزنم سف ...

ممنون عزیزم 

میشه مقدار هرکدومش رو بگی کاملتر توضیح بده 😘

اللّهم عجل الولیک الفرج

ببین شیر بجوشون همراه باهاش ثعلب بزن و شکر و ،حالا هر طعمی میخوای،یا وانیل یا کاکائو یا زعفرون یا هل بزن بهش مدام هم بزن یه ذره غلیظ شد خاموش کن مدام هم بزن با هم زن بزنی بهتره،یه ذره خنک شد بذار فریزر،بعد یک ساعت دربیار دوباره هم بزن بذار فریزر،تا شش بار تکرار کن،میشه بستنی دستگاهی،خیلی خوشمزه میشه

ببین شیر بجوشون همراه باهاش ثعلب بزن و شکر و ،حالا هر طعمی میخوای،یا وانیل یا کاکائو یا زعفرون یا هل ...

چه عالی😍

حالت یخ زده میشه یا مثل این کیم بستنی ها میشه 

اللّهم عجل الولیک الفرج

البته من میخوام با شکر قهوه ای درستش کنم که به جای ضرر مفیدم هست 😋

قند قنده دیگه

با عسل ذرست کنی بهتره

باز این بستنی یخیا مفید تره

یا من دیدم ماست یونانی رو با توت فرنگی و.. اینجور میوه ها میکس میکنن و بعذ مثل سکه میریزن رو کاغذ روغنی تا یخ بشه

میشه عین چیپس بستنی و خوشمرس

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

چه عالی😍حالت یخ زده میشه یا مثل این کیم بستنی ها میشه

اره اگر همش نزنی میشه،بریز تو قالب،ثعلب از لوازم قنادیا یا بعضی قنادیا بگیر بریز خیلی آسونه ولی عین بستنی بیرون میشه

البته من میخوام با شکر قهوه ای درستش کنم که به جای ضرر مفیدم هست 😋

شکرچه قهوه ای چه سفید هردوتاش به یه اندازه ضررداره واصلااامفیدنیست...فقط برای طعم وبافت بهترتوقنادی شکرقهوه ای استفاده میشه

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

کیک بلدی درست کنی؟ کیک کاکائویی؟

اگه بلدی درست کن بعد خوردش کن (پودر نشه ها ) بریز تو ی ظرف تک نفره .

بعد خامه و شیر کمی شکر قاطی کن. 

موز بزار تو فریز یخ بزنه بعد بربز داخل مخلوط کن بخ رده اش و .

حالا با مخلوط شیر و خامه قاطی کن موز و بعد بریز رو کیکا بزار تو فریز. میشه کیک بستنی.

با بسکوبیت شکلاتی یا پتی بور هم عالی میشه 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....