2777
2789
عنوان

چجوری گیرندم😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 58 پست
خیلی روم اسم میذاشت مسخره م میکرد مثه داداشاش پشتم نیست حس میکنم دوستم نداره😭😭😭

حساس نشو عزیزم میگذره این روزا منم اینطوری بودم

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
مطمئنی مقایسه است می‌کنه همسر سابقه شوهرم می‌گفت جلوی تو با من بد حرف میزنم تو نباشی قربون صدقم می‌ر ...

الان نه ولی نامزدی آره خیلی حتی ب زبون میاورد😢

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن واقعا برام مهم نیست ،چون خرج خونه و خودمو تامین میکنه و چیزی کم نميزاره ! خودمم ازازکنجکاوي تو کار ...

شوهر منم همینه خیلی برام کم نمیزاره ولی نمیگه چقد حقوق میگیره یعنی میگه ها ولی دروغ میگه منم هی بهش گیر میدم. الان شما نمیدونی حقوق همسرت چقدره؟؟؟

شاید الان فراموش کرده تو هم تحریکش کن مقایسه اش کن بزار حسادتش تحریک شه مردا باید گاهی بفهمن امکان داره از دستمون بدن اینجوری بهتره فکر نکن با ازدواج خرشون از روپل گذشته 

شاید الان فراموش کرده تو هم تحریکش کن مقایسه اش کن بزار حسادتش تحریک شه مردا باید گاهی بفهمن امکان د ...

با کی مقایسه کنم😣😣

من دوست پسرنداشتم😢

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

عزیزم من یه مشکل دارم انگار تو عاقلی یه ذره راهنماییم میکنی. شوهرم فیش حقوقی میگیره میگه نمیگیرم و ب ...

یه چیزی بگم بهتون ؟!

مردا  اغلب شون حساب مخفی برای پس انداز دارن

هر کدوم هم ، دلایلی دارن برای اینکار

(( مثلا برای روز مبادا ، برای چک هاشون ، برای جلوگیری از ولخرجی همسرشون و ....))

این مدله شونه

و اینکه 

مردها روی فیش حقوقی شون حساسن

مثل پاشنه آشیله براشون

عینه یه نقطه ضعف...

میدونی چرا؟!

چون دوست دارن همیشه قدرت شون 

جلوی همسرشون حفظ شه 

یه سوال 

چرا دوست دارید از فیش حقوقی ایشون مطلع شید ؟

مگه کم میذارن براتون ؟

مگه خواسته هاتون تامین نیست؟

هر چی بیشتر کنجکاوی کنیم

در امور کسی 

اونو زرنگ تر میکنیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه چیزی بگم بهتون ؟! مردا  اغلب شون حساب مخفی برای پس انداز دارن هر کدوم هم ، دلایلی دارن برا ...

نه فقط دوست دارم باهم یه دل باشیم احساس بدی بهم دست میده مگه غریبم یا میخوام از دستش بقاپونم چرا آخه باید پنهان کاری داشته باشه 😢😢 دیگه بی خیالش شدم اینقد که اعصابمو خورد کرد چندروز پیش بهش گفتم که خبر دارم و فلان دستشم رو شد تهش حرف شمارو زد گفت آخه من مردم مثلا واحساس میکنم کنترل باید دست خودم باشه منم بهش توضیح دادم که دلیلی نداره اونم مثلا از دلم درآورد ولی آخرشم نگفت واقعا چقد حقوق میگیره😆😆😆

نه فقط دوست دارم باهم یه دل باشیم احساس بدی بهم دست میده مگه غریبم یا میخوام از دستش بقاپونم چرا آخه ...

خداییش ب نظر میرسه همسر فهیمی داشته باشید

شخصا بهتون بگم

اگر من متوجه شم

ک همسرم حساب مخفی دارن

خیلی هم تشویقشون میکنم

ک انقد ب فکر آینده زندگیه

و برای رفاه بیشتر داره پول پس انداز میکنه...

خدا برای هم حفظ تون کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم تو فقط خودتو دست بالا بگیر اعتمادبنفس داشته باش

خانواده ش خیلی بیخود میکنن از تو بدشون میاااد 

دختربدبخت با هزار امید و آرزو میره خونه ی بخت اونجا هم باید قیافه گرفتن خانواده ی شوهرشو تحمل کنه خیلی بیجا میکنن از تو خوششون نمیاد 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
خداییش ب نظر میرسه همسر فهیمی داشته باشید شخصا بهتون بگم اگر من متوجه شم ک همسرم حساب مخفی دارن ...

سلامت باشی عزیزم مرسی از راهنماییتون. آره خداییش فهیم و با ادبه درکشم بالاست البته منم رفتارم همینطوره باهاش یعنی وقتی فهمیدم خیلی آروم باهاش درمیون گذاشتمو ازش درخواست کردم که اینکارو نکنه بعدشم وقتی احساسشو گفت گفتم هرجور دوست داری من بهت سخت نمیگیرم بعد خودش گفت که نه اشتباه کردم از این به بعد باهم پس انداز کنیم. البته منم بهش گفتم که خوشحالم پس انداز میکنی به فکرآیندمونی از دروغی که بهم گفتی ناراحتم اونم معذرت خواهی کرد.. ولی....😆😆😆 تهشم نگفت چقدره حقوقش منم بی خیالشم دیگه

چراهمش حس میکنم دوسم نداره😭😭😭 خانوادش ازم بدشون میاد

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش اصلا اینطور نیست فکر منفی به خودت نده تلقین نکن این احساسارو از خودت دور کنی میبینی که همه چیز نرماله و شما اینطوری فکر میکردید اختلاف و مشکل برا همه هست و نرماله تو باید باهاش کناربیای و با باهوشی بهترین راه حلو پیدا کنی . محیط خونتو همیشه شاد نگه دار عزیزم