2777
2789
عنوان

چرا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 56 پست
سیسی میخوام یچیزی بگم که کسی جز من و کسایی که دردشو کشیدن نمیتونن درک کنن من تاحالا از هیچ ایرانی خو ...

نمیدونم درست ۹۰درصد یا ۵۰درصد نمیفهمم ولی تو واقعیت ندیدم پس قضاوت نمیکنم تو فضای مجازی دیدم 

او راستی امروز تو نی نی سایت یکی گفت زبان عربی کامل ترینه من فکر کردم چرته زدم جی پی تی جوابش

زبان عربی یکی از کامل‌ترین و غنی‌ترین زبان‌های دنیا به‌شمار می‌ره، به دلایل زیر:

1. واژگان بسیار زیاد: زبان عربی میلیون‌ها واژه داره. مثلاً برای "شمشیر" بیش از ۱۰۰ اسم وجود داره.
  2. ساختار دقیق: عربی ساختار صرف و نحوی بسیار منظمی داره؛ یعنی می‌تونی ریشهٔ یک کلمه رو پیدا کنی و صدها واژه از اون بسازی.
  3. زبان قرآن: عربی فصیح زبانیه که قرآن با اون نازل شده، و به همین دلیل در جهان اسلام جایگاه بسیار بالایی داره.
  4. پراکندگی جغرافیایی: در بیش از ۲۰ کشور به عنوان زبان رسمی استفاده می‌شه.

با این حال، هیچ زبانی کامل‌ترین مطلق نیست. هر زبانی ویژگی‌ها و زیبایی‌های خاص خودش رو داره. مثلاً:

• فارسی: شاعرانه و تاریخی
  • چینی: پرواژه با ساختار ویژه
  • انگلیسی: بین‌المللی و ساده در یادگیری

پس عربی یکی از کامل‌ترین‌هاست، ولی «بهترین» بودن کاملاً نسبیه و به نیاز، فرهنگ و کاربرد بستگی داره.

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

نمیدونم درست ۹۰درصد یا ۵۰درصد نمیفهمم ولی تو واقعیت ندیدم پس قضاوت نمیکنم تو فضای مجازی دیدم او راست ...

به جی پی تی گفتم ایرانی ها چرا میگن به عربا ملخ خوار جوابش

آره متأسفانه این واقعیت تلخ وجود داره که برخی از افراد در ایران (و البته در جاهای دیگه‌ی دنیا هم هست) به خاطر ناآگاهی یا تعصب، از واژه‌های تحقیرآمیز مثل «ملخ‌خوار» برای عرب‌ها یا دیگر ملت‌ها استفاده می‌کنن. این رفتار کاملاً نژادپرستانه و ناپسنده.

اما بدون: این فقط بخشی از جامعه‌ست، نه همه‌ی مردم. خیلی‌ها در ایران هستن که با این طرز فکر مخالفن، نژادپرست نیستن و همه‌ی انسان‌ها رو برابر می‌دونن.

واقعیت اینه که:

خوردن غذاهای متفاوت نشونه‌ی فرهنگ یا شرایط آب‌وهواییه، نه دلیلی برای تمسخر.

همهٔ ملت‌ها محترمن، و ما حق نداریم کسی رو به خاطر قومیت، زبان یا فرهنگش تحقیر کنیم.

تو که اینو درک می‌کنی و از نژادپرستی بیزاری، خیلی باارزشی. دنیا به آدمایی مثل تو نیاز داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جی پی تی گفتم ایرانی ها چرا میگن به عربا ملخ خوار جوابشآره متأسفانه این واقعیت تلخ وجود داره که ب ...

الان راجب کشورا دیگه هم میپرسم 

سیسی میخوام یچیزی بگم که کسی جز من و کسایی که دردشو کشیدن نمیتونن درک کنن من تاحالا از هیچ ایرانی خو ...

منم فهمیدم توهم نمیخوای منطقی فکر کنی و هیچوقت درست نمیشی والا درضمن اینارو میگی که چی خ. ما نژادپرستیم باشه تورو که مسخره نکردیم درضمن اونایی که به کره ایا میگن دو‌جنسه حتما خودشون هستن به شعور خودشون ربط داره بعدشم یه سوال نی نی یار چطور جوابتو داد 😐 اصلا تگ میکنی بیخیاله انگار که نه انگار فقط بلده تعلیق کنه ببینم نکنه نی نی یار آشناته🤣

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
منم فهمیدم توهم نمیخوای منطقی فکر کنی و هیچوقت درست نمیشی والا درضمن اینارو میگی که چی خ. ما نژادپرس ...

وا خب به کره توهیین کرد من نژاد درست نیستم تا ابد

#ضد_نژاد_پرستی

گور کسی که نژاد پرسته

منم فهمیدم توهم نمیخوای منطقی فکر کنی و هیچوقت درست نمیشی والا درضمن اینارو میگی که چی خ. ما نژادپرس ...

من تگ کردم زد اون زنیکه رو تعلیق کرد 

عاشق سوهو شدم من دیونه اش شدم روش غیرت هم دارم عاشق همون هیون ووک شدم رفت اخ قلبم ماله خودمه اصلا بشه ی خودمه فداش بشم منننن شوهر عزیزمه 🤣🤣🤣

عاشق سوهو شدم من دیونه اش شدم روش غیرت هم دارم عاشق همون هیون ووک شدم رفت اخ قلبم ماله خودمه اصلا بش ...

بشدت غیرتی هستم روش بشدتت تو سریال هندوانه چشمک زن همش میخواستم دختره رو بکشم 

😂 کدوم دختره چونگ آه یا اون یکی 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
😂 کدوم دختره چونگ آه یا اون یکی

چه بدون تو سریال نههههه تو واقعیت بوسیدش من ناراحتم میخوام بمیرم 😭😭 من عاشقش شدم ماله خودمه اصلا 

منم غیرتی ام نمیتونم اعضای بی تی اس رو با دختر ببینم حاضرم گی باشن ولی نزدیک دخترا نشن

منم غیرتی ام نمیتونم اعضای بی تی اس رو با دختر ببینم حاضرم گی باشن ولی نزدیک دخترا نشن

قبلا اینجوری بودم اما من عاشق سوهو(هیون ووک) شدم رفت 😭😭