2777
2789

سرد جوابشو دادم:////

ایام امتحانات کشش ندم به درسم برسم چون جز اعصاب خوردی چیزی نداره شما چی میگین؟؟ 

وقتی گفت نصف شب میرم فوتبال

با رفیقای عرق خورع لاتش منم کلا دوباره یجوری شدم چیکارکنم

پیام بدم بهش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب از ساعت ۲  شب تا ساعت ۹ فردا نیستم

اسی لدفا دعا کن سلامت برسم مقصدم دارم تنهایی میرم جایی

با نامزدت هم آشتی کن که روابططون همینجوری  خراب نشع

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

وقتی رفیقاش اینطوری هستن خودش اینطوری نیست؟؟؟؟لات و عرق خور؟؟؟

شوهر لات و عرق خور مرد زندگی میشه آیا؟ ؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وقتی رفیقاش اینطوری هستن خودش اینطوری نیست؟؟؟؟لات و عرق خور؟؟؟شوهر لات و عرق خور مرد زندگی میشه آیا؟ ...

نه خودشم یواش یواش میخواد راه بیوفته و یکم جلوشو گرفتم ولی بازم بعضی وقتا هوس میکنه

نه خودشم یواش یواش میخواد راه بیوفته و یکم جلوشو گرفتم ولی بازم بعضی وقتا هوس میکنه

یعنی چی راه بیفته؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅