2777
2789
عنوان

همونم ک از بچه م دور بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 100 پست
نهایت باید تعارف کنم میخوری ک میدونم میگه نهخودمم خجالت میکشم وقتی چیزی نمیخوره غذا بخورم

تعارف کن اشکال نداره ، شماغذاهای خوشرنگ ولعاب بپز ، بعد خجالت نداره بشین بخور وفیلم بزار 😁😁باورکن کم میاره 

حسین جانم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعارف کن اشکال نداره ، شماغذاهای خوشرنگ ولعاب بپز ، بعد خجالت نداره بشین بخور وفیلم بزار 😁😁باورکن ...

سه ساله وقتی خودش خونه س و غذا نمی خوره از گلوم پایین نمیره و گشنه میمونم شاید بخاطر همینه ک هنوز ب این رفتارش ادامه میده 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بفرستش اشکال نداره ،باباشه شماهم استراحت کن

دلم نمخواد دخترمو قاطی دعواهامون کنم

حتی دلم نمی خواد بزرگ تر ک شد بدی های بقیه رو پیشش بگم یا با باباش بحث کنم کاش بتونم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
سه ساله وقتی خودش خونه س و غذا نمی خوره از گلوم پایین نمیره و گشنه میمونم شاید بخاطر همینه ک هنوز ب ...

میدونه نقطه ضعفت چیه سو استفاده میکنه 

ببین منم ۱۴ سال بالا مادرشوهرمم 

سه تاکودک دارم 

تجربه دارم ،التماس نکن ،روابط محدود

بزار بره 

تغییرکن ، تحمل کن ، خودت خووووب بخور 

خوووووب بپوش ،خونت مرتب 

ارامش ارامش ،ببین بلاخره خسته میشه میاد ومیگی جبراییل گفت 😁😁

حسین جانم 🌺

دلم نمخواد دخترمو قاطی دعواهامون کنمحتی دلم نمی خواد بزرگ تر ک شد بدی های بقیه رو پیشش بگم یا با باب ...

ببین شوهرت دوستت داره ولی لجبازه 

شما صبوری کن چون تحمل مردها کمه ،کم طاقتن 

حسین جانم 🌺

میدونه نقطه ضعفت چیه سو استفاده میکنه ببین منم ۱۴ سال بالا مادرشوهرمم سه تاکودک دارم تجربه دارم ،الت ...

چشم سعیمو میکنم رفتارمو تغییر بدم ب امید خدا

میدونه نقطه ضعفت چیه سو استفاده میکنه ببین منم ۱۴ سال بالا مادرشوهرمم سه تاکودک دارم تجربه دارم ،الت ...

عزیزم شما چجوری مدیریت کردی ک دخالت نکنن ک همسرم اولویتش خونه خودتون باشه یا بچه هاتون ب خودتون وابسته باشن حرف نبرن یا رو تربیت بچه هاتون اثر نذارن از تجربه ها و راهکارات کاش بگی

والا دخالت پدر خودت بیشتر از دخالت بقیه گند میزنه ب زندگیت

منکرش نیستم باعثش خودمم

ببین خواهرم من اوایل خیلی گریه میکردم وتمنا والتماس  زندگیم زهربود  ،بعد تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم ، ماهرروز میرفتیم ،بعد کردم هرهفته یکبار بعد الان خب هربیست روز میرم اونم فقط یکساعت ، اون روزا شوهرم هرروز میرفت ولی نهار خونه مابود ،یه روز داشت میرفت پایین من زود براخودم نسکافه گذاشتم وتخمه وپفک تلوزیون روشن کردم اونم دید  رفت ولی یه رب برگشت 😅🤭 منم وقتی هیچی هیچی نمیگفتم اصلا درمورد خانوادش غر نمیزدم ارامش ارامش ، اونم کیف کرد ،روزهای بعد به این منوال گذشت  خودش کم کم  دیگه نرفت ،بعد گفت حیفه زندگیمو جهنم کرده بودم  ، ببین مرد زن قوی میخواد ،گریه هات برای خودت باشه درخلوتت 

جلوش غذاتو بخور خجالت نکش ،میری پیش خانوادش محدود باش خنده های زیاد وشوخی های زیاد اینا همه شان یک خانمو پایین میاره ، مردها زرنگن میبینن ،تو به خودت برس وبه غذات 

نگو اشتها ندارم یافلان 

اون کم کم جذبت میشه

ماهمه باخانواده شوهریم سیاست نداشته باشیم کلاهمون رفته هوا

برات از خداتمنا خوشبختی دارم عزیزم 

حسین جانم 🌺

سلام عزیزم خوبی،،،؟؟

ببین یه مدت تحمل کن فقط سکوت کن فقط سکوت

از در مظلوم بازی وارد شو 

از همین فردا غذا فقط برا خودت بپز و بخور 

خواهشاً نه ازش بپرس نه بهش تعارف کن اگه حرفی زد بگو تو که نمی‌خوری چیزی هم نگفت که هیچی

بچتو هی نفرست پایین نذار عادت کنه بهشون که راحت بتونن شبم نگهش دارن

نمی‌گم اصلا نذار بره هااا ولی کم کم رفتنش را کم کن

هیچ حرفی از پدرمادرش نزن حتی اگه تو گوشتم زدن به شوهرت هیچی نگو 

سلام عزیزم خوبی،،،؟؟ببین یه مدت تحمل کن فقط سکوت کن فقط سکوتاز در مظلوم بازی وارد شو از همین فردا غذ ...

درسته وقتی کسی از خانوادمون بد بگه ما اصلا راجب خانواده به شک نمیفتیم چون عزیزن ‌‌واز اول با هم بودیم بلکه از کسی که این حرفارو راجبشون زده متنفر میشیم .تو خودت بریز ولی غصشون نخور .تا اینکه خودش متوجه بشه .