2777
2789
عنوان

سند خانه به جای مهریه

439 بازدید | 48 پست

دوستان فردا یکی از دوستانم می خواد با شوهرش بره محضر و به جای مهریه اش که چهارصد تا سکه و ۳۵۰ مثقال طلا و پولی که به حساب الان حدود ۳۰ میلیارد هستش یه اپارتمان هشتاد متری به قیمت حدود سه میلیارد از شوهرش بگیره.سند خونه در رهن بانکه که البته همه قسطاش داده شده فقط کارهای اداریش مونده و در شهر دیگریه.حالا فردا وکالت بلاعزل می خواد بره بگیره که سند رو بره و به نام خودش بزنه.حالا می ترسه نکنه اشتباه باشه و هم مهریه رو بخشیده باشه و هم خونه رو نتونه به نام خودش کنه.اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو سه دونگ سه دونگ بزنن مهریه هم باشه مگه تازه ازدواج کردن؟

چخبره کی همچین چیزی قبول میکنه که هم خونه بده هم مهریه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

نه.به خاطر دلگرمی و اعتماد و این جور حرفا

خب پس فعلا همین کارش داره دلگرمی و اعتماد و همه چیو از بین میبره بهش بگو با این کارش داره شوهرشو بدبین میکنه که انگار نقشه کشیده چیز میز جمع کنه بره، اینجور زندگیشو تلخ میکنه به طلاق میکشه از ما گفتن بود

نه.به خاطر دلگرمی و اعتماد و این جور حرفا

نیاز به بخشیدن  مهریه  نیست

خونه رو سه دنگ  سه دنگ  کنید بالاخره شما هم زحمت کشیدید  تو زندگی   بعدم  مهریه  رو برا  چی ببخشی؟

چرا  شوعر باید   انتظار بخشش  مهریه  داشته باشه؟

هعی😶

وا  چی  میگی ؟؟؟  تازه  عروس  که  نیست   زحمت  کشیده   بچه  داره   چرا  تقسیم  نشه   بجاش  مجبور  باشه  مهر ببخشه؟

هعی😶
خب پس فعلا همین کارش داره دلگرمی و اعتماد و همه چیو از بین میبره بهش بگو با این کارش داره شوهرشو بدب ...

قبلنا مرده خیانت کرده چندین سال پیش.ازون موقع بینشون شکر ابه.گرچه مرده همون یکبار خیانت کرده.حالا زنه خودش می گه نقد بهتر از نسیه هست.فردا کار به طلاق بکشه ماهی یه سکه و اینا کجا برم بشینم.لااقل خونه رو ازش می گیرم خیالم راحت میشه

یعنی چرا خونه رو ب جای مهریه میخواد بده🤔🤔

ولی سکه و طلا ب چ درد میخوره 

آپارتمان ب اسمش بزنه خیلی بهتره 

ب شرط اینکه گولش نزنه و آپارتمان و از چنگش در بیاره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مهریه  جای  تمام  حق  و حقوقه  مثل  طلاق و حضانت و... 

چرا تو زندگی  که  دو نفر با هم کار کردن  نصف به نصف چیزی که بدست  اوردن  بنام  هم نباشه؟

هعی😶
نیاز به بخشیدن مهریه نیستخونه رو سه دنگ سه دنگ کنید بالاخره شما هم زحمت کشیدید تو زندگی بعدم ...

شما ها چجور تو زندگی دووم میارین با این ذهنیت برد-باخت؟ ببخشید طرف گاگول نیستش که هر چی شما گفتی سرشو بندازه پایین بگه چشم فقط این جور زندگیتونو تلخ میکنین من نمیفهمم افراد با چنین ذهنیت هایی اصلا چرا ازدواج میکنن که با این رفتارا زندگی دائمشونو به طلاق بکشونن سر مال و اموال...