دوستان فردا یکی از دوستانم می خواد با شوهرش بره محضر و به جای مهریه اش که چهارصد تا سکه و ۳۵۰ مثقال طلا و پولی که به حساب الان حدود ۳۰ میلیارد هستش یه اپارتمان هشتاد متری به قیمت حدود سه میلیارد از شوهرش بگیره.سند خونه در رهن بانکه که البته همه قسطاش داده شده فقط کارهای اداریش مونده و در شهر دیگریه.حالا فردا وکالت بلاعزل می خواد بره بگیره که سند رو بره و به نام خودش بزنه.حالا می ترسه نکنه اشتباه باشه و هم مهریه رو بخشیده باشه و هم خونه رو نتونه به نام خودش کنه.اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید
من مطعنم دوست شما میخواد این کارو کنه که بعدش طلاق بگیره در اولین فرصت وگرنه چرا از همون اول نگفته ب ...
خب شاید هم بره.لااقل یه جایی رو داره بره واسه خودش.بهتر از اینه که اواره دادگاه بشه واسه مهریه.اینم بگم اول می خواسته مهریشو ببخشه و به جاش حق طلاق بگیره شوهره حاضر نمی شه بهش بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا متوجه نمیشی شما داری زندگی میکنی خب؟مهریه دارییه خونه خریدین بعد چند سال حالا میای ...
شما فقط شرایط خودتو در نظر میگیری نه طرف مقابلو...ازدواج کردن باید واسه دو طرف خوشبختی بیاره نه اینکه یکی خوشبخت بشه یکی بدبخت شما فک کن خودت اگه مرد بودی طلاق میگرفتی هم خونتو از دست میدادی هم باید تا اخر عمرت مهریه میدادی دیگه تا ابد باید تاوان طلاقتو پس میدادی و حتی دیگه نمیتونستی مجدد کسیو پیدا کنی چون هیچ زنی با مردی که پول نداره ازدواج نمیکنه باید تا اخر عمرت مجرد میموندی حالا به نظرت کدوم مرد عاقلی همچین چیزی قبول میکنه؟؟ درستش اینه که به زنش یه چیزی بده ولی نه اونقدری که خودش دیگه هیچی واسش نمونه طلاق میخواد بگیره قتل که نکرده دو طرف نباید با ازدواج یا طلاق زندگیشون به باد بره انقدر ادم نباید خودخواه باشه
زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه
دلت به حال مرده سوخته به حال زن پنجاه ساله نسوخته؟ خیلی عجیبه زن بخواد طلاق نمیدن متوجهی ...
من جنسیتی نگاه نمیکنم به همه چی...و اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه اگه فکر میکنی با شرایط الان هم خونه میزنن به نامت هم مهریه بالا الان فعلا سر همین مهریه خالی هم دیگه ازدواجا کم شده خیلیا حاضر به ازدواج نیستن، دلم به حال هر دو طرف باید بسوزه که نه اینجور باشه که زن بعد طلاق بدبخت بشه هیچی نداشته باشه نه اینکه بازار کاسبی باشه و همه چیزو مردو ازش بگیره بندازتش تو کوچه...همونجور که از اول گفتم من دیدم برد-برد هست شما دیدت برد-باخت که شما برنده بشی طرفت بازنده
شما فقط شرایط خودتو در نظر میگیری نه طرف مقابلو...ازدواج کردن باید واسه دو طرف خوشبختی بیاره نه اینک ...
ببین کلا اگه ادم خیانتکاری نیستی این تفکراتت در اینده به درد زندگی نمیخوره تازه با این تفکرات بر عکس احتمال پاشیده شدن زندگی هم زیاده البته اگر طرفت دو رو باشه اگر نباشه که اصلا نیاز نیست بهش بگی حتی بنامم کن خودش بنامت میکنه
من جنسیتی نگاه نمیکنم به همه چی...و اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه اگه فکر میکنی با شرایط الان ...
به نظرم مهریه فقط وقتی که دور از جون عزیزانتون خدایی نکرده شوهره زودتر از خانومش فوت کنه،لااقل خانومه می تونه قبل از انحصار وراثت که نصفش به پدر و مادره میرسه،مهریه شو بذاره اجرا تا به حقش برسه و لااقل بچه هاش هم با بدختی بزرگ نکنه
کلا چن درصد زنا تونستن بازار کاسبی راه بندازنتو بالاشهر رو میبینی من جمعیت زنان نمی دونم ...
من نگفتم برگرده خونه باباش...شما گفتی هم خونه به نامش بزنه هم مهریه...منطقی باشی میبینی هر کسی که اینو بشنوه فک میکنه دنبال بازار کاسبیه، شما میخوای نری خونه بابات قرار نیس شوهرتو برسونی خونه باباش که، بالاخره موقع طلاق یه چیزی به زن هم میرسه ولی قرار نیس همه چیو ازش بگیری بندازی طرفو تو کوچه