2777
2789
عنوان

سند خانه به جای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست
من مطعنم دوست شما میخواد این کارو کنه که بعدش طلاق بگیره در اولین فرصت وگرنه چرا از همون اول نگفته ب ...

خب شاید هم بره.لااقل یه جایی رو داره بره واسه خودش.بهتر از اینه که اواره دادگاه بشه واسه مهریه.اینم بگم اول می خواسته مهریشو ببخشه و به جاش حق طلاق بگیره شوهره حاضر نمی شه بهش بده

چرا متوجه نمیشی شما داری زندگی میکنی خب؟مهریه دارییه خونه خریدین بعد چند سال حالا میای ...

همسر دوستم وضع مالیش خوبه دو تا خونه دارن.اون که خالیه می خواد بده به دوستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا متوجه نمیشی شما داری زندگی میکنی خب؟مهریه دارییه خونه خریدین بعد چند سال حالا میای ...

شما فقط شرایط خودتو در نظر میگیری نه طرف مقابلو...ازدواج کردن باید واسه دو طرف خوشبختی بیاره نه اینکه یکی خوشبخت بشه یکی بدبخت شما فک کن خودت اگه مرد بودی طلاق میگرفتی هم خونتو از دست میدادی هم باید تا اخر عمرت مهریه میدادی دیگه تا ابد باید تاوان طلاقتو پس میدادی و حتی دیگه نمیتونستی مجدد کسیو پیدا کنی چون هیچ زنی با مردی که پول نداره ازدواج نمیکنه باید تا اخر عمرت مجرد میموندی حالا به نظرت کدوم مرد عاقلی همچین چیزی قبول میکنه؟؟ درستش اینه که به زنش یه چیزی بده ولی نه اونقدری که خودش دیگه هیچی واسش نمونه طلاق میخواد بگیره قتل که نکرده دو طرف نباید با ازدواج یا طلاق زندگیشون به باد بره انقدر ادم نباید خودخواه باشه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

شما فقط شرایط خودتو در نظر میگیری نه طرف مقابلو...ازدواج کردن باید واسه دو طرف خوشبختی بیاره نه اینک ...

دقیقا منم موافقم.دوستم هم قصدش همین بود.گفت مهریه ام از داراییش بیشتره.البته الان فقط ۱۱۴ تا سکه رو دادگاه قبول داره

خب شاید هم بره.لااقل یه جایی رو داره بره واسه خودش.بهتر از اینه که اواره دادگاه بشه واسه مهریه.اینم ...

متوجه شدم خودم که منظورت چیه

شما فقط شرایط خودتو در نظر میگیری نه طرف مقابلو...ازدواج کردن باید واسه دو طرف خوشبختی بیاره نه اینک ...

دلت  به  حال  مرده سوخته   به حال  زن پنجاه  ساله  نسوخته؟ خیلی  عجیبه 

زن  بخواد  طلاق  نمیدن متوجهی  ؟ باید مهریشو ببخشه  تا طلاق بگیره 

هعی😶
مهریه جای حق و حقوقته که نداری سه دونگ خونه هم حقته مگه زحمت نکشیدی تو اون خونه؟؟

مهم نیست.به نظرم ارامش از همه چیز مهمتره.مگه ادم چقدر می خواد عمر کنه همش تو ترس و اضطراب باشه.

دلت به حال مرده سوخته به حال زن پنجاه ساله نسوخته؟ خیلی عجیبه زن بخواد طلاق نمیدن متوجهی ...

من جنسیتی نگاه نمیکنم به همه چی...و اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه اگه فکر میکنی با شرایط الان هم خونه میزنن به نامت هم مهریه بالا الان فعلا سر همین مهریه خالی هم دیگه ازدواجا کم شده خیلیا حاضر به ازدواج نیستن، دلم به حال هر دو طرف باید بسوزه که نه اینجور باشه که زن بعد طلاق بدبخت بشه هیچی نداشته باشه نه اینکه بازار کاسبی باشه و همه چیزو مردو ازش بگیره بندازتش تو کوچه...همونجور که از اول گفتم من دیدم برد-برد هست شما دیدت برد-باخت که شما برنده بشی طرفت بازنده

ببین  کلا  اگه ادم  خیانتکاری نیستی   این تفکراتت  در اینده  به درد  زندگی  نمیخوره    تازه   با این  تفکرات  بر عکس احتمال پاشیده شدن  زندگی هم زیاده   البته  اگر  طرفت دو رو  باشه    اگر نباشه  که اصلا  نیاز نیست  بهش  بگی حتی بنامم کن خودش بنامت میکنه

هعی😶
من جنسیتی نگاه نمیکنم به همه چی...و اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه اگه فکر میکنی با شرایط الان ...

کلا  چن درصد  زنا  تونستن  بازار  کاسبی  راه  بندازن

تو  بالاشهر  رو میبینی  من جمعیت  زنان 

نمی دونم  شاید با فداکاری هایی  که باید تو  زندگی بکنی  اشنا نیستی  که اینجوری فکر میکنی

زن  بعد  طلاق تو  پنجاه  سالگی  برگرده  خونه باباش؟

هعی😶
من جنسیتی نگاه نمیکنم به همه چی...و اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه اگه فکر میکنی با شرایط الان ...

به نظرم مهریه فقط وقتی که دور از جون عزیزانتون خدایی نکرده شوهره زودتر از خانومش فوت کنه،لااقل خانومه می تونه قبل از انحصار وراثت که نصفش به پدر و مادره میرسه،مهریه شو بذاره اجرا تا به حقش برسه و لااقل بچه هاش هم با بدختی بزرگ نکنه

کلا چن درصد زنا تونستن بازار کاسبی راه بندازنتو بالاشهر رو میبینی من جمعیت زنان نمی دونم ...

من نگفتم برگرده خونه باباش...شما گفتی هم خونه به نامش بزنه هم مهریه...منطقی باشی میبینی هر کسی که اینو بشنوه فک میکنه دنبال بازار کاسبیه، شما میخوای نری خونه بابات قرار نیس شوهرتو برسونی خونه باباش که، بالاخره موقع طلاق یه چیزی به زن هم میرسه ولی قرار نیس همه چیو ازش بگیری بندازی طرفو تو کوچه

به نظرم مهریه فقط وقتی که دور از جون عزیزانتون خدایی نکرده شوهره زودتر از خانومش فوت کنه،لااقل خانوم ...

اصلا  مهریه  خیلی  چیزاس  که  اینا  نمیدونن 

حق و حقوق  خودشونم  نمیدونن

هعی😶
من نگفتم برگرده خونه باباش...شما گفتی هم خونه به نامش بزنه هم مهریه...منطقی باشی میبینی هر کسی که ای ...

از اولم بهت  گفتم  مهریه  جای  حق  و حقوقه  

زن رو  اگر مرد  نخواد نمیتونه  طلاق  بگیره 

نمی دونم چرا فکر میکنی  مهریه  دو دستی  تقدیم  زن میشه؟

هعی😶