2777
2789
عنوان

سند خانه به جای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز به بخشیدن مهریه نیستخونه رو سه دنگ سه دنگ کنید بالاخره شما هم زحمت کشیدید تو زندگی بعدم ...

اون خونه خالیه الان.شوهر دوستم بهش گفته کمکت می کنم همه چی واسه خونه بخری و مال خودت باشه که بفهمی من از ترس مهریه ات نبود که طلاقت ندادم.چون دوستم تقاضای طلاق داده بود اما شوهرش گفته بود زندگیمو دوست دارم طلاق نمیدم

قبلنا مرده خیانت کرده چندین سال پیش.ازون موقع بینشون شکر ابه.گرچه مرده همون یکبار خیانت کرده.حالا زن ...

پس مطمعن شدم دوست شما قصدش دقیقا همینه میخواد اول خونه رو بگیره بعد طلاق بگیره...بهش بگو همین کارو کنه پس ولی انتظار نداشته باشه که هم بهش مهریه بده هم خونه اینجور بدتر سر طلاق بعدا اتفاقا اذیتش میکنه یکار میکنه حاضر میشه با هیچی هم حتی طلاق بگیره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اون خونه خالیه الان.شوهر دوستم بهش گفته کمکت می کنم همه چی واسه خونه بخری و مال خودت باشه که بفهمی م ...

اها  خب  نصف  قضیه  رو نمیگی 

من  برای یک  زندگی  سالم  گفتم  نه  زندگی  در حال  طلاق 

در حال طلاقن  خودشون  باهم  کنار بیان 

هعی😶
پست بالاتر مو بخون گفتم چرا مهریه جای حق و حقوقه

شما انقدر همه چیو مثل معامله میبینی حداقل یجور معامله کن که طرف هم قبول کنه چقدر رویایی فک میکنید شما

یعنی چرا خونه رو ب جای مهریه میخواد بده🤔🤔ولی سکه و طلا ب چ درد میخوره آپارتمان ب اسمش بزنه خیلی به ...

توی گوگل سرچ کردیم نوشته بود اگر قید بشه خونه به جای مهریه دیگه نمی تونه مرده پسش بگیره.اما اگر به عنوان هدیه بده می تونه بعدها بگه پشیمون شدم و پسش بگیره

اها خب نصف قضیه رو نمیگی من برای یک زندگی سالم گفتم نه زندگی در حال طلاق در حال طلاقن خ ...

ببخشید ولی زندگی عی که اینطور همه توش میخوان فقط سر هم کلاه بزارن که شما میگی از همون اول دنبال اینن سر هم کلاه بزارن هیچم سالم نیس همون ازدواج نمیکردن از اول بهتر بود تا این زندگی که همش بخوان حواسشون باشه از پشت خنجر نخورن

اها خب نصف قضیه رو نمیگی من برای یک زندگی سالم گفتم نه زندگی در حال طلاق در حال طلاقن خ ...

در حال طلاقم نیستنا.چون مرده یه بار خیانت کرده پونزده سال پیش تا الان زنه دیگه اصلا بهش اعتماد نداره و حرفش اینه اگر رفتی زن دوم گرفتی و من خواستم برم جایی ندارم برم.و شوهره واسه اثبات پاکیش خونه رو می خواد به نامش بزنه

شما انقدر همه چیو مثل معامله میبینی حداقل یجور معامله کن که طرف هم قبول کنه چقدر رویایی فک میکنید شم ...

چرا متوجه نمیشی   شما  داری  زندگی  میکنی خب؟

مهریه  داری

یه خونه  خریدین  بعد  چند سال    حالا میای  بگی  خونه  رو بنامم بزن  مهریمو  ببخشم؟؟؟

چیکار  میکنی  اینجور مواقع؟؟

معامله  نیست باید  ببینی  شرایطو تا  اخر  ادما تغییر  میکنن  

حتی  اگه  با عشق  ازدواج کردی   تازه اینجوری زندگیت  دوام بیشتری  هم داره   بر خلاف چیزی  که  فکر  میکنب 

پدرت  بنام  مادرت  تا حالا  هیچی  نزده؟؟

البته  من نمی دونستم  این خانمی  که گفته در حال  طلاقه

هعی😶
در حال طلاقم نیستنا.چون مرده یه بار خیانت کرده پونزده سال پیش تا الان زنه دیگه اصلا بهش اعتماد نداره ...

من مطعنم دوست شما میخواد این کارو کنه که بعدش طلاق بگیره در اولین فرصت وگرنه چرا از همون اول نگفته بود به جای مهریه این کارو بکنه؟ الان دیگه میخواد بره به قول خودش تصمیمش قطعی شده ولی کاش اینو مستقیما به شوهرش بگه وگرنه پاک بودن یا نبودن چه ربطی به خونه به نام کردن داره

ببخشید ولی زندگی عی که اینطور همه توش میخوان فقط سر هم کلاه بزارن که شما میگی از همون اول دنبال اینن ...

فدات شم ازدواج هندونه سر بسته اس.دوستم عاشقانه ازدواج کرده بود.اما بلافاصله بعد از تولد بچه اش شوهرش خیانت می کنه.به هر حال دوستم به خاطر عشق به زندگیش از شهر خودش و کار خودش دور شد و دیگه سر کار هم نرفت الان هم حدود ۵۰ و خوردی سنشه

ببخشید ولی زندگی عی که اینطور همه توش میخوان فقط سر هم کلاه بزارن که شما میگی از همون اول دنبال اینن ...

این  سر  هم کلاه  گذاشتنه؟؟  عجب

مادرت  هیچی  بنامش نیست؟؟  اصلا  نمی فهمم  شما ها رو 

هعی😶
فدات شم ازدواج هندونه سر بسته اس.دوستم عاشقانه ازدواج کرده بود.اما بلافاصله بعد از تولد بچه اش شوهرش ...

مهریه  جای  حق و حقوقته  که  نداری 

سه دونگ  خونه  هم حقته   مگه زحمت  نکشیدی  تو اون خونه؟؟

هعی😶