2777
2789

سلام دوستان خوبین تونستین عادت کنین چند وقت بعدش حالتون خوب شد من اصلا هیچ جوره حالم خوب نمیشه چون هر روز اونو توی محیط کارش میبینه بهش میگم بیا بیرون و بهشم گفتم هر وقت ببینم نتونم تحمل کنم از زندگیت میرم و چون میدونه من هیچوقت ترکش نمیکنم با خیال راحت میگه کارمو نمیتونم ترک کنم میگه پول از کجا جور کنم کارم دوست دارم تو اگر نمیتونی این شرایط رو تحمل کنی زوری نیستش برو ولی میگه فکرای تو غلطه میگه اشتباه فکر میکنی😢چقدر طول کشید حالتون خوب بشه من خیلی حالم بده اصلا میگم نکنه اشتباه کردم موندم باهاش ولی دوستش دارم و وابسته ام بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی با کسی ک بوده الآنم ی جا هستن و همو میبینن ؟

اره حسابدار شرکتشونه چیکار کنم به سرم زد برم به مدیرعاملشون بگم ولی چک داشتیم آبروشونو نبردم گفتم به مدیرعاملش بگم سمرت نگه داره پیش خودش بازم اعتکاد نکردم گفتم میره میگه

تا چ حد بوده رابطشون ؟

نمیدونم ولی خیلی صمیمی بودن و دوتا ماموریت کاری رفت که هیچوقت تا به حال توی این ۷سال زندگی نرفته بود تازگیام توی گوشیش فهمیدم توی یه تاریخایی کلیه توی کردان اجازه کرده که گفت خودش نرفته اصلا خر بار یه چی کشف میشه اعصابم بهم میریزه

مطمئن هستی خیانت کرده یاداری باحساسیت بی جازندگیتوخراب میکنی

مطمینم‌ و وقتی فهمیدم اولش انکار کرد اما بعدش گفت پشیمونه و ای کاش همون اول شرط میزاشتم اگر از کارش بیرون نیاد من از زندگیش میرم اشتباه کردم الان خیالش راحته

نمیدونم ولی خیلی صمیمی بودن و دوتا ماموریت کاری رفت که هیچوقت تا به حال توی این ۷سال زندگی نرفته بود ...

عزیزم درکت میکنم سخته . حست کامل میفهمم ولی اگه فقط از روی حساسیت و غیرت هست خودتو اذیت نکن . اما اگه مطمئنی خیانت کرده ی فکر درست بکن . من هرچقدم بگم با خیاناتای شوهرم کنار اومدم بازم یحاهایی یادم میاد بهم میریزم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم درکت میکنم سخته . حست کامل میفهمم ولی اگه فقط از روی حساسیت و غیرت هست خودتو اذیت نکن . اما اگ ...

عزیزم چت هاشونو دیدم با هم صمیمی بودن با دختره تلفنی حرف زدم تهدیدش کردم گفتم به شوهرت میگم اینستای شوهرشم پیدا کردم عوضی رو گفتم به شوهرت میگم ولی چیکار کنم بچه نداشتم واینمیستادم

مطمینم‌ و وقتی فهمیدم اولش انکار کرد اما بعدش گفت پشیمونه و ای کاش همون اول شرط میزاشتم اگر از کارش ...

میتونه کاردیگه ای انجام بده؟اگه ازکارش بیادبیرون ونتونه کارپیداکنه مشکلاتتون زیادترمیشه که