2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین زندگیتون بعد از خیانت چجور شده بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
حق داری عزیزم هرچی بگی و هرکاری بکنی حق داری . از خدا برات آرامش میخام و رسوا شدن شوهرتون و اون زنیک ...

من یه دختر دارم فقط…میدونی چی بیشتر عذابم داد اونجوری قربون صدقش میرفت که من ازش میخواستم و میگفت اینا چیه ای وای که میشوزم از اون روزی که ازش خواستم به جون من قسم بخور میری ماموریت و قسم خورد وای از اون روز که با اون خوش بود و با من دعوا میکرد و من بیچاره کل حقوقم و گذاشتم برای زندگی هر چی پول داشتم دادم توی زندگی…حیف و واقعا صد حیف….

من یه دختر دارم فقط…میدونی چی بیشتر عذابم داد اونجوری قربون صدقش میرفت که من ازش میخواستم و میگفت ای ...

عزیزم بمیرم برا غمت . خدا دخترت برات سلامت نگه داره . امیدوارم ازین ب بعد خدا جوری هواتو داشته باشه ک دیگه حتا یادت میاد روزای سختت . 💚

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره چرت و پرت میگه مطمئنم ولی ای کاش این تصمیم اشتباه رو نمیگرفتم و همون اول همه چیزو سفت و محکم ...

با ای کاش دیگه کار درست نمیشه  همه ما اینطوریم دیگه اول سفت و محکم باید جلو رفت ولی اشکالی نداره ، گفتم مشاوره کاربلد نه هر مشاوری ، اگه تهرانین مشاور معرفی کنم ؟

عزیزم بمیرم برا غمت . خدا دخترت برات سلامت نگه داره . امیدوارم ازین ب بعد خدا جوری هواتو داشته باشه ...

مرسی عزیزم شما برام دعا کن من فقط آرامش میخوام دلم میسوزه برای خودمون که دیگه اونجوری که دوستش داشتم ندارم و فک میکردم بهترین انتخاب رو داشتم و رسوام کرد میترسم برگردم به خونه بابام و بگه با این همه سوادی که داشتی انتخاب کردی و بابام همیشه میگه انتخاب خودت بود و با انتخابم خودمپ روسیاه کردم

مرسی عزیزم شما برام دعا کن من فقط آرامش میخوام دلم میسوزه برای خودمون که دیگه اونجوری که دوستش داشتم ...

عزیزدلم غصه نخور . اصلن بهشون فکر نکن . همه ی تمرکزت بزار رو خودت و بچت . امید ب خدا ب همه ی خاسته هات میرسی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو