2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین زندگیتون بعد از خیانت چجور شده بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
عزیزم چت هاشونو دیدم با هم صمیمی بودن با دختره تلفنی حرف زدم تهدیدش کردم گفتم به شوهرت میگم اینستای ...

سخته واقعن درکت میکنم . خانوما بخاطر بچه هاشون میمونن مردا فک میکنن چقد وابستشونیم ک موندیم . اینکه فکر کنی الان دوباره باهمن بدتر ازینه ک باهم باشن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه کاردیگه ای انجام بده؟اگه ازکارش بیادبیرون ونتونه کارپیداکنه مشکلاتتون زیادترمیشه که

میتونه پیدا کنه ولی اینجا جا افتاده و حقوقش خوبه اینجا شاید جای دیگه بره حقوقش پایین بیاد حالا نمیدونم چیکار کنم اگر ببینم اعصابم نکشه یه غلطی بکنم خدایا خودت کمکم کن کاش یکی بود کیتونستم پیدا کنم بره یه بلایی سر دختره بیاره کثافت عوضی متاهله عکسایی دونفره هم با شوهرش گذاشتن

وقتی با زنه حرف زدم میگه شوهرت گفته دارید از هم جدا میشید و فقط توی یه خونه زندگی میکنین

یه مدت صبر کردمدیدم نمیشه و جدا شدم

منم اعصابم نمیکشه دارم دیوونه میشم هر چی بهش بگم منو درک کن تحکل ندارم یک جا کار کنی که هر روز اون کوافت رو میبینی میگه من هیچ علاقه ای به اون نداشتم

سخته واقعن درکت میکنم . خانوما بخاطر بچه هاشون میمونن مردا فک میکنن چقد وابستشونیم ک موندیم . اینکه ...

خداازشون نگذره چرا وارد زندگی مرد متاهل میشن چرا نمیرن با مجرد به خدا توی شرکتشون مرد متاهلم هست 

خداازشون نگذره چرا وارد زندگی مرد متاهل میشن چرا نمیرن با مجرد به خدا توی شرکتشون مرد متاهلم هست

درست میگی عزیزم . ولی اینکه شوهرای ماهم خودشون میخارن بی تاثیر نیست . منم خسته شدم . چن وقتی خیانت نکرده ولی چن روزه حسابی شک کردم بهش . اصلنم نمیخام کنکاش کنم ک بفهمم چون نمیتونم برم 

درست میگی عزیزم . ولی اینکه شوهرای ماهم خودشون میخارن بی تاثیر نیست . منم خسته شدم . چن وقتی خیانت ن ...

منم شک کردم بهش و بعد جاشو ازم جدا کرد رابطه هامون کم شد دیدم زندگیمون داره جهنم میشه و رفتم سراغ گوشیش وگرنه هیچوقت بهش شک نمیکردم اون شب هزارسال پیرشدم

سلام موضوع بسیار حساسیه قطعا با یه مشاوره زبده مطرح کنید سر خود و با مشاوره پیش هرکسی کاری انجام ندی ...

مشاوره چرت و پرت میگه مطمئنم ولی ای کاش این تصمیم اشتباه رو نمیگرفتم و همون اول همه چیزو سفت و محکم میبستم باهاش

منم شک کردم بهش و بعد جاشو ازم جدا کرد رابطه هامون کم شد دیدم زندگیمون داره جهنم میشه و رفتم سراغ گو ...

عزیزدلم بمیرم برات خیلی سخته بعد از مدتها بفهمی خیانت کرده . همش اونروزایی ک خر فرصت می‌کرده جلو چشمت میاد

عزیزدلم بمیرم برات خیلی سخته بعد از مدتها بفهمی خیانت کرده . همش اونروزایی ک خر فرصت می‌کرده جلو چشم ...

ببین قسمش دادم گفتم اگر با کسی هستی بگو فقط الان بهم بگو بیا زندگیمونو بسازیم میگفت تو فکرت خراب با خدا عهد بستم دستشو برام رو کنه و رو شد و چیزایی دیدم که ای کاش نمیدیدم فکرکن توی پیاماشون منو شوهرشو تپه توصیف کردن و گفتن راحت از رومون عبور میکنن

ببین قسمش دادم گفتم اگر با کسی هستی بگو فقط الان بهم بگو بیا زندگیمونو بسازیم میگفت تو فکرت خراب با ...

خدا ازشون نگذره چقدر وقیحن جفتشون . دلم برات آتیش گرفت عزیزم کاش میتونستم برات کاری کنم ولی جز اینکه فقط حالت بفهمم نمیتونم کاری کنم 

خدا ازشون نگذره چقدر وقیحن جفتشون . دلم برات آتیش گرفت عزیزم کاش میتونستم برات کاری کنم ولی جز اینکه ...

خیلی بده خدا برای هیچ کس نیاره الهی که یه روز خوش نبینه فقط نذر کردم و از دیروز دارم حدیث کسا میخونم

خیلی بده خدا برای هیچ کس نیاره الهی که یه روز خوش نبینه فقط نذر کردم و از دیروز دارم حدیث کسا میخونم

حق داری عزیزم هرچی بگی و هرکاری بکنی حق داری . از خدا برات آرامش میخام و رسوا شدن شوهرتون و اون زنیکه . سعی کن بهشون فک نکنی با بچه هات وقت بگذرون انگار ک اونا وجود ندارن