2777
2789

تو تاپیک قبلی داشتم راجع موضوع مهمی حرف میزدم

منتها ی چند لحظه نی نی سایت خطا داد 

بعد الکی میان مسخره بازی درمیارن

چشونه دقیقا؟؟

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بچه ها لطفا توروخدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میتونم ازتون خواهش کنم که واسه امتحانات ترم من یدونه آیة الکرسی بخونید؛ خواهش میکنم تازه فردام علوم دارم😔

بخدا بس که استرس میکشم تمام موهام ریخته😥

اما ی چی بگم کلا:

بچه ها بخدا بخدا سه بار میگم بخدا که آیة الکرسی معجزه س

اینو من خودم با چشای خودم در صدم ثانیه دیدم🥹

تیپ و ظاهرم امروزی و مده و محجبه نیستم اما ب شدت اعتقادیم

آیة الکرسی تو هر زمینه ای ک بگید کمکم کرده‌ در آن واحد🥹

و خدایی هست بزرگتر از تمام استرس هایم…🥹

ببخشید توی این تاپیک موضوع بی ربط گذاشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیام خوشمزه بازی درنمیارن جدی میگن😅مثلا دیروز یکی تو تاپیک کارمند بانک میگفت

وقتی تعطیل میکنن میرن پولای مردمو برمیدارن بین هم تقسیم میکنن

تو نگاه اول آدم فکر میکنه مسخره بازی درمیاره بعد میبینی ن سطح اطلاعاتش واقعا همینقدره😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعضیام خوشمزه بازی درنمیارن جدی میگن😅مثلا دیروز یکی تو تاپیک کارمند بانک میگفتوقتی تعطیل میکنن میرن ...

خدای من 

یعنی واقعا متوجه نمیشن ؟؟؟؟

نههه باورم نمیشه😭😭😭😭😂

خدای من یعنی واقعا متوجه نمیشن ؟؟؟؟نههه باورم نمیشه😭😭😭😭😂

😂😂

نه متوجه نمیشن اینجا آدمایی هستن ک واقعا تو جامعه حضور ندارن داشته باشن هم برای کارای پیش پا افتاده و ....و ... هستن 

سواد ک هیچی حتی اطلاعاتشونم خیلی ناچیزه ی حرفی میزنن بعد فکر میکنن خیلی عاقلانس ولی همینقدر مسخره هستن😅

از وقتی اونو دیدم اصلا دیدم عوض شد🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂نه متوجه نمیشن اینجا آدمایی هستن ک واقعا تو جامعه حضور ندارن داشته باشن هم برای کارای پیش ما افت ...

ای وای این فاجعه هست💔

ای وای این فاجعه هست💔

تازه اعتقادات سیاسی و ... هم دارن با همین سطح اطلاعات و بحثم میکنن😂

تازه اعتقادات سیاسی و ... هم دارن با همین سطح اطلاعات و بحثم میکنن😂

نهههههه😭😭😭😂😂

چقدر همیشه ناراحت میشدم به خاطر بی فرهنگیشون

نظرت دیدگاه منم عوض کرد

نهههههه😭😭😭😂😂چقدر همیشه ناراحت میشدم به خاطر بی فرهنگیشوننظرت دیدگاه منم عوض کرد

😂

خودم انقدر خندیدم دیروز ب این حرف هروقت یادش میفتم میگم خدایا اینا دیگه کین🤦‍♀️

😂خودم انقدر خندیدم دیروز ب این حرف هروقت یادش میفتم میگم خدایا اینا دیگه کین🤦‍♀️

ممنونم که تجربتو باهام به اشتراک گذاشتی🤍

😂خودم انقدر خندیدم دیروز ب این حرف هروقت یادش میفتم میگم خدایا اینا دیگه کین🤦‍♀️

دیروزیه دختر مجرد  برگشته میگه زن همسایه به زن داداشم گفته سر سومی برو دکتر رزیم بگیر پسر بیاریی من دوتا پسر دارم احتمالا سومی پسر بشه میخوام برم از پروشگاه دختر بیارم بعد همین دختر مجرد خودشو انداخته وسط اینفدر بی ادبی گرده به زن همسایه 

بهش هم میگفتیم کارت اشتباه بود دو قورت و نیمش بالا بود که نه اون قصد پز داشت 😐😐😐 بعد که همه گفتن نه حرفشو عوض کرد که نه میگفت سقطش میکردی گفتیم هیچوقت هیچکس به زن تازه زایمان کرده اینو نمیگه!!!!ما رو نادان فرض نکن 

خلاصه که خیلیا هم سواد دارن هم تو جامعه هستن ولی شعورشون پایینه خواهر

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دیروزیه دختر مجرد برگشته میگه زن همسایه به زن داداشم گفته سر سومی برو دکتر رزیم بگیر پسر بیاریی من ...

وای آره منم زیاد دیدم با پیش رفتن تاپیک و وقتی میبینن همه چیز ب ضررشون شده حرفشونو عوض میکنن😅🤦‍♀️

ولی این کاربری ک من میگم مشخصه اصلا تو جامعه نیست و سواد و اطلاعاتش انقدر رو نوشت و کپی از اینور اونور بوده اصلا رشدی نداشته...

در مورد ی شغل بگی تعطیل ک میکنن از پول مردم بین خودشون تقسیم میکنن و وام میدن خیلی خنده داره و احمقانس😅

البته این کاربرم وقتی دید همه مورد عنایت قرارش دادن یهو قاطی کرد و ی موضوع دیگه رو انداخت وسط یچیزیو ب یچیز دیگه ربط داد و نی نی یار هم اصلا آدم حساب نکرد بنده خداهارو🤦‍♀️