2777
2789

من زدم هوش مصنوعی میگه هیچچچ خطری نداره ولی باز خانمای باردار ریسک نکنن

اینو گفت هوش مصنوعی

حالا در مورد ضررهایی که می‌گی، بگذار خیالت رو راحت کنم. دیدن ماه گرفتگی، چه با چشم غیرمسلح و چه با تلسکوپ، هیچ ضرری برای چشم نداره! این بر خلاف خورشیدگرفتگیه که نگاه مستقیم به خورشید می‌تونه آسیب جدی به چشم بزنه. در ماه گرفتگی، ماه فقط نور خورشید رو بازتاب می‌کنه و حتی در زمان گرفتگی کامل، نورش خیلی کم‌تر از حالت عادی میشه. پس با خیال راحت می‌تونی از دیدن این نمایش طبیعی لذت ببری

خواستم شک هاتونو برطرف کنم♥

کوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌باردارم همش استرس و‌فوبیا دارم دست به جاییم‌ نزنم بچم همونجاش ماه گرفتگی میمونه توروخدا از هوش مصنوعی بپرس خبرشو بهم بده اتفاقا هم از وقتی حساس شدم همه جام به خارش دراومده 🥲

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

من‌باردارم همش استرس و‌فوبیا دارم دست به جاییم‌ نزنم بچم همونجاش ماه گرفتگی میمونه توروخدا از هوش مص ...

منم 🤣🤣🤣

من بالشت گذاشتم رو شکمم

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

عزیزم منابع علمی میگن نگاه کردنش از نظر آسیب به چشم ضرری نداره چون اشعه مثل خورشید گرفتگی نداره ضررش از جانب انرژی زیادی که در جهان هستی رها میشه و برای حفظ تعادل و توازن و آسیب انرژی سنگین برخی افراد مثل افرادی با بیماری خاص و مزمن و خانم های باردار و زایمان کرده و عادت نگاه نکنن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من‌باردارم همش استرس و‌فوبیا دارم دست به جاییم‌ نزنم بچم همونجاش ماه گرفتگی میمونه توروخدا از هوش مص ...

نه عزیزم، ماه گرفتگی هیچ خطر واقعی برای خانم‌های باردار یا جنینشون نداره. این فقط یه باور قدیمی و خرافه‌ست. در واقع، ماه گرفتگی یه پدیده طبیعی و جذاب آسمونیه که هیچ تاثیری روی بدن انسان نداره. می‌تونید با خیال راحت از دیدن این پدیده لذت ببرید! 🌕✨

اینو گفت نترسید♥

کوردم

نترسید یه جا بشینید تا تموم میشه لازم نیست بترسید

کوردم
نه عزیزم، ماه گرفتگی هیچ خطر واقعی برای خانم‌های باردار یا جنینشون نداره. این فقط یه باور قدیمی و خر ...

پس چرا اونایی ک توی بارداری ماه گرفتگی رو نگاه کردن روی بدن بچه شون یه لک تیره مونده؟؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/