2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم باید خودتم موقعیت اجتماعیت خیلی خوب باشه تا بتونی جذب کنی معمولا هر کسی با هم سطح خودش ...

حق با این خانومه کاملا

یه پسر با سطح اجاماعی بالا هیچوقت یه دختر پایین تر از خودشو نمیگیره چون بعدا روش نمیشه تو مهمونی ها مخصوصا مهمونی های کاری اون دختر رو به عنوان همسرش معرفی کنه.

اگه هم بگیره وایه اینه که یکی تو خونه ش حمالی که خودش بره یللی تللی

بازم این نظر منه

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

مثلا کجاها؟

کافه‌های بالا شهر 

تولد مهمونیه دوستای شیک (پارتی بدرد نخور.و خونه خراب کن منظورم نیست) 

تو اینستا و... 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

کافه‌های بالا شهر تولد مهمونیه دوستای شیک (پارتی بدرد نخور.و خونه خراب کن منظورم نیست) تو اینستا و.. ...

دوستای شیک از کجا پیدا کنیم 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼