2777
2789

بگوووو

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

فقط بعد از حموم فوری با روسری ساتن موهاتونو بپوشونید یعنی ساتن بپوشید از زیر موهاتون رد کنید ی حوله عم بندازید رو شونه هاتون ک خیس نشید تا باهمون ساتن موهاتون خشک بشه

عامل موخوره حوله و روبالشتی غیرساتن هست

و شونه کردن موهای خیس 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اگر موهاتون موخوره داره بگید خاهری دوستی مادری چیزی موهاتونو با قیچی موخوره گیری کنه روشش توی گوگل هست یکم حوصله میخواد ولی عالیههه

فقط بعد از حموم فوری با روسری ساتن موهاتونو بپوشونید یعنی ساتن بپوشید از زیر موهاتون رد کنید ی حوله ...

نه بعد از حموم نباید موها پوشونده بشه حتی با ساتن

بعد از اون وقتی موخوره گیری کردین

اگر سر موهانون‌موخوره داره حتماا سه سانت یا بیشتر کوتاه کنید خیلییی خوبه برا موهاتون

و همیشهه و هروقت وقتی میخواین برین حموم یه ربع بیست دقیقه قبلش محلول سرکه سیب و اب ( تو یه ظرف اسپری هرچقدر هست نصفش سرکه سیب نصفش اب) بزنید همه جای موهاتون بعد از ی ربع یا حتی نیم ساعت برین حموم؛

رز ماری اکر اطرافتون هست جمع کنید و بریزین توی قابلمه اب بریزید بزارید بجوشههه قشنگگ دو سه ساعت با شعله کم بعد وقتی از حموم میاین اسپری کنید به موهاتون اروم ماساژ بدین

من قبلا ی دوره سیاه دانه خوردم کلا دیگه موخوره ندارم یعنی از بچگی تا ۳۵ سالمه موخوره داشتم یک سالی هست دیکه ندارم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن