2777
2789
عنوان

دختره ی تازه به دوران رسیده

416 بازدید | 43 پست

دختره بابای پولدارش براش مدرک گرفته 

یه شاسی انداخته زیرپاش 

یه اپارتمان مبله هم بالاشهر 

تو اداره و دفترباباشم کارمیکنه 

اخر ماهم هرچی لازم داشته باشه باباجونش میزنه به کارتش به عنوان حقوق  

اونوقت اومده به من میگه عرضه نداری مستقل شی🙃☹️

د اخه چلغوز😐

شلغم 🫤

من خودم کارمیکنم 

و از یک ماه بعداز فارغ التحصیلیم که سرکار رفتم ریالی از پدرم پول نگرفتم 

خودم کار پیداکردم 

خودم ماشین خریدم 

ترجیح میدم دوشیفت کار کنم ولی پس انداز خودمو داشته باشم

مورد اعتماد خانوادم هستم و تو رفت وامد ازادم 

تقریبا همه ی وعده های غذاییمو سرکارم و حتی خونه غذانمیخورم حالا چطوربشه یه وعده باخانواده سرمیزباشم 

حالا تو مستقل تری یا من؟

تلخکِ تازه به دوران رسیده🤧

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودشو مستقل میدونه؟

بله و پزشو میده😕🫤

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

ب واسطه ی پول پدر پز میدن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولش کن جدیش نگیر

اخه میره رو اعصابببب

آروم باش😂 ولشون کن توهم دارن

این خدای اعتماد بنفسه 

خب شما   وپر دادن  اونم کار درستی نیست   تاکید میکنم  فقط پز دادنش کار درستی نیست هر چی داره    نوش جونش   دم  باباشم  گرم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ب واسطه ی پول پدر پز میدن

باز پزشون رو چشمم 

تیکه کنایه میندازه که تو عرضه نداری مستقل شی

صدالبته که شما مستقلید وشکی توش نیست ولی چرا انقدر همگیمون گارد داریم نسبت به کسیکه پدرش حامی مالیشه؟خوب پدرومادر ابن همه زحمت میکشه که درنهایت برای فرزندش زندگی بدون دغدغه وخوبی بسازه،بشخصه ترجیح میدم پسرم رو تو امکانات غرق کنم سختی نکشه برای بدست اوردن هرچیزی وراحت زندگی کنه با احترام به نظر شما استارترعزیز

معیارات برای مستقل بودن

خب؟اشتباهه؟