2777
2789

من یه بچه شش ماهه دارم.خیلی بار سنگینی رو دوشمه همه زحمات با کنه خیلی خسته میشم کلافه و عصبی میشم و هیچ وقتی واسه خودم ندارم و بچم از این مدلاست که یک لحظه هم نمیشه از بقلش بلند شد.عملا زندانی هستم

شوهرم خیلیییی قلیون می‌کشه خونه مادر شوهرم بالاست .منم یه موقعیتی که بچه رو میدم خونه مادربزرگش یا نیستش یک ربع بیست دقیقه می‌شینم قلیون میکشم یکم حالم خوب شه اعصابم بیاد سرجاش بتونم مال خودم باشم و کاری که دوست دارم رو بکنم ذهنم آزاد شه

شوهرم چند روزه حساس شده رو قلیون کشیدنم قبلاً هم خیلی گیر میداد تا اینکه دیشب بچه که خواب بود داشتم میشستم بکشم بهم گیر داد منم پاشدم ول کردم قهر کردم رفتم تو اتاق 

الآنم بهش یه اس ام اس دادم که من نیاز دارم مال خودم باشم و این حرفا.

چقدر بدبختیم ما که یه فرصت هم مال خودمون داریم که کاری که میخایم رو بکنیم این غر هارو باید بشنویم کاش یذره پایه بود خیلی گیر میده به همه چی اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دود بد هست فقط میتونم بگم هر همسری مرد یا زن حق داره بابت دود دعوا کنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

این مردا م  قاطی دارن ،شوهر من برعکسه هرکاری میکنه منم باهاش بکشم چیپس پفک وتخمه میخره طمع های مختلف میزاره عین شیطان میره تو جلدم باهاش بکشم.اما ضرر داره شما هم نکشی بهتره

خودش هم میکشه ؟

حالا که مادرشوهرت کنارته حداقل روزی یه ساعت بده دستش حال خودتم بهتر میشه بعضی بچه ها بد قلق هستن خسته میشی.

وقتایی نیست بکش البته اگه خودش میکشه دیگه نباید گیر بده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید