2777
2789
عنوان

حسرتش رو دلمه رفته تو رابطه

268 بازدید | 17 پست

قبلا ی گروه فعال محیط زیست بودیم از چند شهر مختلف ... 

منو یکی از پسرا به اسم رضا همون قبلللل تر از همه همو میشناختیم. 

خلاصه تو گروه حرف میزدیم میگفتیم میخندیدیدم هماهنگ میکردیم فعالیت میکردیم از شهرای مختلف بودیم. 

من این بین از یکی از پسرا به اسم اهورا خیییییلی خوشم اومد ک همشهری رضا بود از قضا و یکی دو بار همو دیده بودن اما من ن.... 

راستش چند بار دوست داشتم سر صحبتو باهاش باز کنم باهام خوب بود خیلی مهربون بود اما گرم نمیگرفت مثلا زود خدافظی میکرد اون اصلا شروع کننده پیام نبود و .... 

برا همین به رضا گفتم غیر مستقیم برام اکیش کن و ... گفت باشه و بعد ی مدت خبری نشد و از  رضا پرسیدم و اونم گفت تحقیق کردم و کلی بد ازش گفت .... 

من زیاد باور نکردما ولی ی کم بی خیالش شدم دیدم اصلا علاقمو نمیفهمه از گروه زدم بیرون و ارتباطمو قطع کردم. 

الان بعد ی سال منو برگردوندن تو گروه و تو بیو اهورا دیدم حلقه و تعهد و اینا زده 😔 و اینطوریم فهمیدم با یکی از همون دخترای گروهه که دوست منم بود قبلا و  همشهر ان خودش و اهورا ، هدفشم جدیه فک کنم ک بیو زده  

هنوز نتونستم فراموشش کنم 🖤 حسرتش موند تو دلم الان دیگه باید خودمو خفه کنم کاش خودم بهش میگفتم همون اوایل و ترک نمیزدم  .... 

کاربری دست دو نفره .....
شایدم خوده رضا روت کراش داره و اصلا با اهورا صحبت نکرده و خواسته تو با اون اوکی نشی

ن نگفت بهم تازه کلا وقتی از گروه زدم بیرون ارتباطم با رضا هم کم و کمتر شد و الان فقط شماره همو داریم همین 

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم خوده رضا روت کراش داره و اصلا با اهورا صحبت نکرده و خواسته تو با اون اوکی نشی

شایدم همون موقع فهمیده طرف تو رابطه اس اینجوری گفته ایشون دل بکنه 

اسی بیخیال بابا فکرشو نکن یه کراش بوده دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

با اهورا ک صحبت نکرد. ولی ب قول خودش گفت تحقیق کردم راجبش و چندتا ویژگی بد بهش داد. نمیدونم راست میگفت یا دروغ 

حالا کاری ب اینش ندارم از این ناراحتم ک خودم بهش نگفتم فکر نمیکردم اینقد جدی دوسش داشته باشم گفتم از گروه برم فراموشش میکنم ولی فقط کمرنگ شد و ب گروه ک برگشتم مث روز اول با حسم تازه شد اما بیوش😔

کاربری دست دو نفره .....
شایدم همون موقع فهمیده طرف تو رابطه اس اینجوری گفته ایشون دل بکنه اسی بیخیال بابا فکرشو نکن یه کراش ...

منم فکر میکردم ی حس سادس ولی الان بعد ی سال میفهمم ساده نبوده

کاربری دست دو نفره .....
شایدم همون موقع فهمیده طرف تو رابطه اس اینجوری گفته ایشون دل بکنه اسی بیخیال بابا فکرشو نکن یه کراش ...

فکر نکنم اون موقع تک رابطه نبود چند ماه بعدش گویا رفته تو رابطه. خودش بهم گفت اهورا.  

چند روز پیش ازش پرسیدم و گفت وقتی جدی شد بهت میگم دعوتت میکنم 🖤 

کاربری دست دو نفره .....
فکر نکنم اون موقع تک رابطه نبود چند ماه بعدش گویا رفته تو رابطه. خودش بهم گفت اهورا. چند روز پیش از ...

به هر حال سعی کن فراموش کنی هم داری فرصت و عمر خودتو هدر میدی هم ایشون دیگه تو رابطه اس درست نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به هر حال سعی کن فراموش کنی هم داری فرصت و عمر خودتو هدر میدی هم ایشون دیگه تو رابطه اس درست نیست

همش روست دارم بیاد بگه دروغ میگم تو رابطه نیستم انگار امیدوارم ب این 😔

کاربری دست دو نفره .....
همش روست دارم بیاد بگه دروغ میگم تو رابطه نیستم انگار امیدوارم ب این 😔

خودت چرا این همه وقت تو رابطه نرفتی ؟ یعنی کسی سر راهت قرار نگرفت ازش خوشت بیاد ؟