2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی میگرنه

180 بازدید | 29 پست

دیشب ساعت پنج خوابیدم مسکن هم خوردم هنوز هم از دیروز درد دارم می‌ریزه به صورتم و گردنم و دست هام لعنت به میگرن زمستون کلاه بزار تابستون عینک آفتابی بزن خسته شدم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عینک تاثیر داره؟؟؟منم میگرن دارم کمی افتاب بهم بخوره تا شب باید بخوابم از سر درد اوضام خرابه

آره سردرد نمی‌گیری عینک آفتابی بزن

شب دیر نخواب. سروقت بخواب. دیر بخوابی میگرن عودمیکنه

دیروز رفتم یه دقیقه بیرون کار داشتم آفتاب خورد به سرم دوباره عود کرد

شیاف دیکلوفناک و نوافن و امپول کترولاک جوابه

هیچ کدوم برای من جواب نیست قشنگ سه روز درد میکشم نه شیاف نه قرص همشون یه خورده درد کم می کنند اما دوباره اثر قرص یاشیاف می‌ره برمیگرده

منتول از داروخانه بگیر شقیقه هات و پیشونیت رو باهاش ماساژ بده آروم میشه

منتول هم امتحان کردم بدتر می‌کنه اصلا یه چیز عجیب و غریب این میگرن من، یکی گفت آبلیموه بمال به پیشونیت همین کارو انجام دادم یه ربع بعدش بدتر شد ببخشید استفراغ کردم 

ژل استیک موضعی بادی جوینت از شرکت اهورا دارو بگیر

گیاهی هست و عکس یه دکتر شیر با موهای سبزه

دیگه نیازت به قرص و دارو باند پیچی نمیوفته

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من ۱۷ سال میگرن داشتم. من اززندگی انداختدیر خوابیدن. استرس. استراحت نداشتن. آفتاب سرصدا ی زیاد بوی ...

من از نه سالگی دارم زمستون سرما میخوره به سرم عود می‌کنه تابستون هم با آفتاب 

واسه من زمینه ارثی داره کل خانواده پدریم میگرن دارن با هیچ قرصی خوب نمیشه باید برن دکتر

ژل استیک موضعی بادی جوینت از شرکت اهورا دارو بگیرگیاهی هست و عکس یه دکتر شیر با موهای سبزهدیگه نیازت ...

مرسی عزیزم. 

شما خودت امتحان کردی؟ 

یه موقع بدتر نکنه؟ 

واسه من شدیده