2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی میگرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست
من از نه سالگی دارم زمستون سرما میخوره به سرم عود می‌کنه تابستون هم با آفتاب واسه من زمینه ارثی داره ...

آره عود کنه باهیچ قرصی خوب نمیشه  نباید بزاری عود کنه.   ولی آدم خواب باشه عود کنه نمیشه جلوش گرفت دردش اینقدرزیاد که ازخواب بیدارت میکنه

مرسی عزیزم. شما خودت امتحان کردی؟ یه موقع بدتر نکنه؟ واسه من شدیده

خواهش میکنم

خیر خودم امتحان نکردم اما دکتر داروسازمون میگرن شدیدی داره و قرصای میگرن خارجی که به سختی گیر میاد و میخورد ولی هیچ فایده ای نداشت تا از این ژل استفاده کرد

خاله امم وقتی میگرن داشت انقدر وضعش وخیم بود فقط میرفت دراز مبکشید حتی از حرف زدن هم میوفتاد بهش معرفی کردم ازش راضی بود

و بدتر نمیکنه خیالت راحت اصلا کاربرد این محصول همینه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عود کنه باهیچ قرصی خوب نمیشه نباید بزاری عود کنه. ولی آدم خواب باشه عود کنه نمیشه جلوش گرفت د ...

دقیقا خیلی وقت ها شده با سردرد از خواب بیدار شدم الان صورتم و شونه هامو درگیر کرده اصلا نمیتونم از زمین بلند شم سرگیجه و تاری دید دارم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خواهش میکنمخیر خودم امتحان نکردم اما دکتر داروسازمون میگرن شدیدی داره و قرصای میگرن خارجی که به سختی ...

مرسی عزیزم ممنون 😘❤️

فایده نداره یه ساعت آروم میشم دوباره برمیگرده

میگرن معمولا ۱۵سال طول میکشه. دورش ۱۵ ساله س. من به خودم اینقدر آمپول زدم. همیشه همراهم داشتم همه قرص هارا امتحان کردم.  قرص باید دوتادوتا میخوردم قبل اینکه عودکنه خوب میشدم

میگرن معمولا ۱۵سال طول میکشه. دورش ۱۵ ساله س. من به خودم اینقدر آمپول زدم. همیشه همراهم داشتم همه قر ...

من ۱۶ساله دارم یکبار نزدیک ده تا قرص خوردم تو یک روز همه جور قرصی خوردم بدتر شد نه میتونم بیرون برم نه با هیچی ساکت میشه پدربزرگ من نزدیک ۷۰سالشه میگرن داره پدرم هم همین طور نزدیک بیست و خورده ای ساله میگرن داره همه مون هم توی سرما یا گرما میگرن مون عود می‌کنه فقط سه روز دوره شه باید تحمل کنم وگرنه سرم وصل کنم با آمپول هم چند ساعت آرومم دوباره بعد چند ساعت شروع میشه 

میگرن لعنتیِ بدیِ، ولی اینجوری بمونه درد و ورزش رو بیشتر می‌کنه. همین که مسکن خوردی خوبه ولی اگه درد خیلی موند باید استراحت کنی، جای سرد و آرام باشی، کم نور و کم صدا. هر وقت احساس حمله میگرن داشتی حتما از کلاه و عینک آفتابی استفاده کن. خب، چطوری تابستونو با این وضع تحمل می‌کنی؟

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میگرن لعنتیِ بدیِ، ولی اینجوری بمونه درد و ورزش رو بیشتر می‌کنه. همین که مسکن خوردی خوبه ولی اگه درد ...

سعی میکنم صبح یا غروب برم بیرون در کل به خاطر همین چیزها سرکار نرفتم عمه ام معلم مدرسه غیر انتفاعی بود فکر کن میومد خونه هرروز حمله بهش دست میداد دیگه بوسید گذاشت کنار