2777
2789

شش ماهه داغونم عذاب میکشم داغونم دارم نابود میشم ذره ذره حداقل روزی ۵.۶؟ بار نزدیک ب نیم ساعت گریه میکنم،دعا میکنم ک به عشقم برسم حداقل 

از کجا بفهمم خدا داره صدامو میشنوه 😭😭😭دعا مو میشنوه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کمه لابدمنم سنم کم بود اینطوری بودماما الان تنها چیزی که منو بهم میزنه بی پولیه نه نبودن یک جنس ...

تا خودت تجربه نکنی تجربه بقیه به دردت نمیخوره.من تا سرم به سنگ نخورد نفهمیدم

ششمین کاربری 😒

سنت کمه لابدمنم سنم کم بود اینطوری بودماما الان تنها چیزی که منو بهم میزنه بی پولیه نه نبودن یک جنس ...

مشکل پول ندارم مشکل خانوادگی و دعوا و عشق دارم 

پول زیاد دارم وضعم خوبه اما آرامش ندارم افسرده م😭

تا خودت تجربه نکنی تجربه بقیه به دردت نمیخوره.من تا سرم به سنگ نخورد نفهمیدم

بابا من میخواستم خودمو پاره کنم سرش

الان که به عقب نگاه میکنم میبینم اخه این چی بود 

شبیه مارمولک پشت کنتور بود

عاشق چیش شده بودم😁

💍♥ i said yes 

بابا من میخواستم خودمو پاره کنم سرشالان که به عقب نگاه میکنم میبینم اخه این چی بود شبیه مارمولک پشت ...

منم ی مدت کارم دعا و گریه بود.شب قدر تا خود صبح گریه کردم.هفته بعدش اومد خواستگاری 

فهمیدم اونم منو دوست داره.ی آلبوم نشونم داد از عکسای بچگیم رو کش رفته بود تا بزرگی .یواشکی عکس گرفته بود.ی ماه بعدش پشیمون شدم و ول کنم نبود هنوزم زن و بچه داره ولی نمیکنه.

ششمین کاربری 😒