2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه حاجت سخت داشتمبا ١٠١ بار دعاي مقاتل ابن سليمان حاجت گرفتم

پشت سرهم خوندی ؟؟؟بدون حرف زدن؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین اول ما باید واقعا به معجزه و قدرت خدا ایمان داشته باشیم تا رخ بده خیلی ها زبونی میگن من خدا رو ...

درسته منم ایمان دارم ولی بعضی روزا میگم نکنه خدا فراموشم کرده ،اخه دوساله کارام نمیشه نه ازدواج نه کار نه حتی یه عملی که داشتم ،نمیدونم چرا ....میگم شاید حکمتی داره ولی من صبرم تموم شده

هیچی ...دنیای پوچ

من خودم بچه بودم بخاطر مشکل گلوم عمل کرده بودم ولی خوب نشده بودم شب عاشورا رفتیم تعزیه مامانم یه پاکت پول بهم داد گفت ببر بده فلانی از بازیگرای تعزیه رفتم پاکتو دادم گویا یه نامه هم توش بود بعد تو بلندگو اعلام کردن یه خانمی بچه لش مریضه التماس دعا داره بعد منم دلم سوخت پیش خودم گفتم آخی گناه داره تو نگو بچه خوده من بودم بعد که برگشتیم خونه مامانم میگه تو بغلم نشسته بودی گفتی مامان من گشنمه🥺 همون شب شفا گرفته بودم

تمام امیدم رو به زندگی از دست داده بودم- زندگی سخت و پر چالشی داشتم و رفتار خانوادم اذیتم میکرد- داغون بود زندگیم پر از غم و غصه- حتی دوستام بهم تیکه مینداختن که کی میاد تورو بگیره... حتی خانوادم بام خوب نبودن... خودکشی کردم اما خدا نجاتم داد... بعد دو سه سال سختی یکیو سر راهم قرار داد مثل فرشته ها بود- باهم ازدواج کردیم عاشق همیم ۸ ساله زندگی میکنیم در آرامش. اصلا فکرشو نمیکردم اینطور بشه- دقیقا قبل از آشنایی با همسرم اعتقادم و ایمانم به خدا زیاد شده بود و زیاد قران خوندیم هم من و هم همسرم و هم رو پیدا کردیم...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
يه حاجت سخت داشتمبا ١٠١ بار دعاي مقاتل ابن سليمان حاجت گرفتم

ممنون عزیزم ،آخه من یه ترسی دارم ،یکی بهم گفت به زور چیزیو از خدا نخواه .... البته شاید شما دلیل منطقی آوردین ،من مناسفانه خیلی زود تحت تاثیر حرفای منفی قرار میگیرم ،میخوام ایمانم قوی تر بشه که امیدوار باشم ،دوساله نه کارم راه میفته نه ازدواج نه عملی که دارم 

هیچی ...دنیای پوچ

درسته منم ایمان دارم ولی بعضی روزا میگم نکنه خدا فراموشم کرده ،اخه دوساله کارام نمیشه نه ازدواج نه ک ...

ذکر استغفار به نیت پاک شدن شک و شبهه ها و باز شدن مسیر با حس خوب زیاد بگین عزیزم

استغفار برای طلب بخشش فقط نیست پس با حس گناه نگین   ما دیتاها و اطلاعات غلطی درونمون داریم که خیلی وقتها اجازه نمیده به هدفمون برسیم و شما وقتی استغفار کنی خدا اون موانع برات برمیداره. 

من خودم بچه بودم بخاطر مشکل گلوم عمل کرده بودم ولی خوب نشده بودم شب عاشورا رفتیم تعزیه مامانم یه پاک ...

وای موهای بدنم سیخ شد ....خداروشکر ،چقدر زیبا بود ،انشالا همیشه سلامت باشی عزیزم

هیچی ...دنیای پوچ

ممنون عزیزم ،آخه من یه ترسی دارم ،یکی بهم گفت به زور چیزیو از خدا نخواه .... البته شاید شما دلیل منط ...

اسی منم اینطوری هستم سال ۹۷ رفتم برا عمل چشم اونجا فهمیدم ک قرنیه م نازکه و قوز قرنیه دارم و نشد و کلا کنسل شد عملم 

کار هم قرار بود برم سرکار ک انگاری کنسله امروز شنیدم آقایی ک میتونست کارمو درست کنه باز نشست شده 

ازدواجمم ک هیچی ۳۵ سالمه 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تمام امیدم رو به زندگی از دست داده بودم- زندگی سخت و پر چالشی داشتم و رفتار خانوادم اذیتم میکرد- داغ ...

چقدر زیبا 😍😍 خیلی خوشحال شدم ،انشالا همیشه خوشبخت باشی عزیزدلم ،خدا هواتو داشته ....من دوساله که نه کارم راه میفته نه ازدواجم نه عملی که دارم ،همشم پسرای مزیض جنسی سرزاهم قرار میگیرن ،حالا من اصن تیپمم باز نی ،رفتارمم جلف نی ،کلی به خدا گله کردم که وقتی من دختر پاکی ام چرا این آدمارو میذاری سرراهم 

هیچی ...دنیای پوچ