2777
2789

بچه‌ها من خیلی از زنای لوند خوشم میاد میخوام مثل اونا بشم ولی خودم یه آدم مستقلم که درخواست نمیکردم 

دیدین کسی رو که تغییر کنه؟ 

خدایا شکرت که هستی =)

میشه اعمال کنی، برو ویژگی های افراد لوند پیدا کن، سعی کن اعمال کنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست که یاد گرفتنی باشه 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتیم عشوه می‌ریخت مثلا از کنار پسرا رد میشد مقنعه شو که درمی‌آورد کلا موهاشم‌باز می‌کرد رد که می‌شد دست می‌کشید به موهاش میریخت اونور که بگه من عشوه میریزم صداشو نازک‌می‌کرد با چشماش لوندی می‌کرد بعد همه پسرا مسخره ش میکردن و آرش بدشون می اومد بهش میگفتن شیرین عقل یادمون باشه هرچیزی رو از حدش نگذرونیم

و دیگر هیچ...

بزن گوگل ۱۰۰ تا راه برات میاره الان ما چی بگیم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آره به نظر خودمم ذاتیه واقعاً نمیتونم به دستش بیارم؟

نه من کاملا مخالفم

انسان قابلیت اینو داره شخصیتش رو تغییر بده، ما درخت نیستیم با یه برنامه مشخص، رشد کنیم و بریم بالا ک

میتونی تغییر کنی، فقط باید بری تحقیق کنی ببینی ویژگی های شخصیتی این افراد چیه و آروم آروم اعمال کنی توی خودت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب شوهرم خوشش میاد

باید بهت بیاد میبینی طرف قیافش و سنش عین کرو مودیله تازه تو این سنش یادش افتاده باید عشوه داشته باشه میاد بچگونه حرف میزنه حال ادم بهم. میخوره عنت میگیره هرجیزی باید بهن بیاد نباید زگر کنی

ببسن اگه بهت میاد برو دنبالش و زیاده روی هم نکن

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتیم عشوه می‌ریخت مثلا از کنار پسرا رد میشد مقنعه شو که درمی‌آورد کلا موهاشم ...

اونا لوند نیستن، بهشون میگن پیکمی، خیلیم چندشه😂

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتیم عشوه می‌ریخت مثلا از کنار پسرا رد میشد مقنعه شو که درمی‌آورد کلا موهاشم ...

با خاک یکسانش کردی که ! اتفاقا پسرا عشقشون این چیزاس . . 

لابد خیلی سال پیش دانشجو بودی . الان جدیدا خوششون میاد 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

رحمت کم عقل 😂😂😂😂😂😂😐

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

با خاک یکسانش کردی که ! اتفاقا پسرا عشقشون این چیزاس . . لابد خیلی سال پیش دانشجو بودی . الان جدیدا ...

عزیزم واسه رل یا شوهر خوبه نه واسه کل مردان سرزمینم عشوه بیای که 😐

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟